Τα... ψεματάκια της ΝΕΡΙΤ για το.. λάθος

Δύο μέρες μετά την ύποπτη ανάρτηση" λίστας επιτυχόντων" στον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ γιά δέκα λετπα΄στον ιστότοπο της εταιρίας και το μόνο που βγήκε είναι η χθεσινή ανακοίνωση με την οποία ο τετραπέρατος συντάκτης της αυτοαναιρείται !!! Ας δούμε , σε απλά ελληνικά, τι λέει η ανακοίνωση:

1. O πίνακας που δημοσιεύουν διάφορα ιστολόγια καταρτίστηκε μηχανογραφικά , βάσει των δηλωθέντων από τους υποψήφιους προσόντων, και εγκαταστάθηκε σε δοκιμαστικό περιβάλλον" . Ο ισχυρισμός είναι ψευδής διότι οι πολλοί από αυτούς που είδαν το όνομά τους διαμαρτύρονται οτι τους λείπουν μόρια

που θα έπρεπε να έχουν υπολογιστεί , έστω τουλάχιστον σύμφωνα με την δήλωσή τους αφού αυτό επικαλείται η εταιρία οτι περιέχεται στον εν λόγω πίνακα.

2. Στην αμέσως επόμενη παράγραφο, τονίζεται οτι " η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ερευνά το θέμα, γιά τον εντοπισμό των υπευθύνων της συγκεκριμένη ενέργειας". Εδώ λοιπόν αναιρούνται οι ισχυρισμοί της προηγούμενης παραγράφου αφού η ΝΕΡΙΤ παραδέχεται οτι ερευνά "ποντικούς" που έδωσαν τους πίνακες στο διαδίκτυο. Η διατύπωση είναι βέβαια "πονηρή". Διότι μπορεί να διαβαστεί και αλλιώς , οτι δηλαδή οι υπεύθυνοι γιά την ανάρτηση δεν είναι η ιδιωτική εταιρία ή κάποιοι υπάλληλοι της ΝΕΡΙΤ αλλά κάποιοι χάκερς που βούτηξαν τα στοιχεία και τα "σήκωσαν¨στον ιστόποτο της ΝΕΡΙΤ, ή οτι κάποιοι έσπασαν το "δοκιμαστικό περιβάλλον". Γι αυτό προφανώς και δεν γίνεται πουθενά λόγος γιά τις συνέπειες που θα έχει ο εντοπισμός των υπευθύνων.

Τα ψέματα όμως αυτά, δεν στέκονται γιά όποιον γνωρίζει έστω τα στοιχειώδη της πληροφορικής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ : Μετά την διαπόμπευση όλων των υποψηφίων στο διαδίκτυο , παρατηρήσαμε την ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι ο διαγωνισμός της ΝΕΡΙΤ είναι σε λάθος κατεύθυνση. Σε θέσεις πολύ χαμηλές και άρα ήδη εκτός της ΝΕΡΙΤ βρίσκονται καταξιωμένοι επαγγελματίες , από όλους τους τομείς , που θα ήταν ΤΙΜΗ γιά την δημόσια τηλεόραση να τους έχει στο δυναμικό της. Ανεξάρτητα από το αν τους λείπει ένα πτυχίο ή κάποιο απο τα άλλα τυπικά προσόντα. Και είναι κρίμα που στην σημερινή εποχή όπου εκατοντάδες πανάξιοι επαγγελματίες θέλουν εργασία (δεν θα έκαναν αίτηση εκεί σε άλλες εποχές) να μείνουν εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα