Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 σας πηγαίνουν στην Τσαγκαράδα Πηλίου

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και το www.doreandiakopes.com σας κάνουν δώρο ένα 3ήμερο χαλάρωσης με 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στα πολυτελή διαμερίσματα του Aglaida Apartments στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου.

Το παραδοσιακά διακοσμημένο συγκρότημα του Aglaida Apartments είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια κατάφυτη πλαγιά, με μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο από τοπικό αρχιτέκτονα,

κάθε διαμέρισμα έχει καλόγουστη και κομψή επίπλωση. Δωμάτια ευρύχωρα, με αισθητική άποψη, πολυτέλεια, άνετα μπάνια και πολλές παροχές. Το Aglaida Apartments διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση.

Η Τσαγκαράδα με τα τρεχούμενα νερά και τα γραφικά μονοπάτια της είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά στην περιοχή του Πηλίου. Ήταν και είναι ο αγαπημένος προορισμός των καλλιτεχνών. Αν αγαπάτε το περπάτημα θα αποζημιωθείτε από τα καλντερίμια και τα μονοπάτια του χωριού. Για ρομαντικές βόλτες μέσα στο χωριό ξεκινήστε από το καλντερίμι στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, που οδηγεί στη συνοικία των Ταξιαρχών, με τα παραδοσιακά σπίτια και τις κρήνες. Κι αν θέλετε φύση ακολουθείστε την πιο διάσημη διαδρομή που ξεκινάει από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής, διασχίζει το δάσος μέσω ενός παλιού μονοπατιού με γεφυράκια και πηγές και καταλήγει στην Νταμούχαρη, με το όμορφο φυσικό λιμανάκι.

Ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ 20.00 με 22.00 στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 στην εκπομπή "Χαίρω Πολύ".

Για να μπείτε στην κλήρωση για την 3ήμερη διαμονή στην Τσαγκαράδα:

ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ:
ΠΑ (κενό), ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 19000


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού 09/11/2014
Για την ημερομηνία κράτησης ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου για έλεγχο της διαθεσιμότητας.
Ο νικητής θα ανακοινωθεί από τις σελίδες του parapolitika.gr, Παραπολιτικά 90,1 fm, doreandiakopes του FACEBOOK.

Keywords
Τυχαία Θέματα