Όλοι στον Πρόεδρο: Και ο Φώτης Κουβέλης στον Κάρολο Παπούλια

Αντώνης Σαμάρας και Αλέξης Τσίπρας συναντούν αύριο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Πληροφορίες ωστόσο θέλουν και τον Φώτη Κουβέλη να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες από αύριο καθώς οι διαδοχικές επαφές και συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποκαλύπτουν και το ζοφερό παρασκήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες

του iefimerida.gr την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Φώτη Κουβέλη με τον Κάρολο Παπούλια, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το μεσημέρι της Δευτέρας το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει ο Αλέξης Τσίπρας και το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουβέλης έχει ήδη ταχθεί υπέρ της σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο το θέμα του χρέους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα περάσει την πόρτα του προεδρικού μεγάρου.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται αύριο τον Κάρολο Παπούλια, σκοπεύοντας να ζητήσει και πάλι εκλογές, ενώ ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις τρέχουσες εξελίξεις, για τα οικονομικά αλλά και τα εθνικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεύτερη φορά στον Κάρολο Παπούλια ο Αλέξης Τσίπρας-Τη Δευτέρα θα ζητήσει εκ νέου προσφυγή στις κάλπεςΣτον Κάρολο Παπούλια ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας-Διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Keywords
Τυχαία Θέματα