Τα παιδιά έστειλαν οικολογικό μήνυμα με 'Υλικά του δάσους"

Στον Δήμο Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου με τρόπο συμβολικό - ειρηνικό και βαθιά ουσιαστικό, η περιβαλλοντική, συλλογική δράση Αλ SOS που άπτεται μιας οικολογικής - πολιτισμικής και πολιτικής προοπτικής.

Στον Τόπο του πρασίνου που βιοκλιματικά έχει μια εγγενή αξία αδιαπραγμάτευτη, πλήθος παιδιών αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας δώσανε το "Παρόν γιορτινό". Με το πέρας της γιορτής και λαμβάνοντας ως δεδομένο,

ότι το άλσος ανήκει στον καθένα, η ορθολογική διαχείριση και η προστασία του, είναι το πρόβλημα που λογαριάζεται.

- Οικολογικά και επιστημονικά ως πνεύμονα οξυγόνου και τόπο βιοποικιλότητας.
-Δημιουργικά και φιλοσοφικά ως Οίκο - Λόγος, έννοιες με τις οποίες ο άνθρωπος αποδίδει το βαθύτερο νόημα της ζωής και δομεί τη σχέση του με τον γύρω του Κόσμο.
- Ως Κόσμος - Κόσμημα που πρέπει να διατηρηθεί και ως στοίχημα μείζονος σημασίας, που πρέπει να κερδηθεί, σε επίπεδο τοπικό και ευρύτερα συνολικό.

Η Owl Art Space με χαρά και με το αίσθημα της υποχρέωσης άκουσε το κάλεσμα Αλ SOS.
Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δήμου Φιλαδέλφειας, να αγαπήσουμε το Άλσος να χαρούμε το Δάσος, συμμετείχε σε επιμέλεια των εικαστικών Αλεξάνδρας Νασιούλα, Σοφίας Κυριακού, με το οικολογικό - εκπαιδευτικό workshop "δημιουργώ με τα υλικά του Δάσους"

Με τα " υλικά του Δάσους "ως πρώτη ύλη, τα παιδιά έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όλους εμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα