Επιστροφή στους... Πρωταγωνιστές για τον Θεοδωράκη

Ο ιδρυτής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τον Έλληνα φιλόσοφο και συγγραφέα Στέλιο Ράμφο μίλησαν στην εκδήλωση του Ποταμιού, για την οικονομική κρίση της χώρας, δίνοντας τις δικές τους ερμηνείες για το πώς φτάσαμε εδώ και πώς θα ξεφύγουμε.

Η πρωτότυπη εκδήλωση έκανε τον Σταύρο Θεοδωράκη να... ξανανιώσει δημοσιογράφος, παίρνοντας μία ξεχωριστή συνέντευξη όπως στους "Πρωταγωνιστές" από τον κεφάτο Στέλιο Ράμφο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου ACRO στην Ιερά Οδό. Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε το κοινό του ενώ ο Στέλιος Ράμφος έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας για

το μέλλον της χώρας και την έξοδό της από τη τωρινή παρακμή την οποία ζούμε.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος τόνισε πως φώναξε τον Έλληνα φιλόσοφο για να φιλοσοφήσουν περί κρίσης.

"Το Ποτάμι που ακούει φώναξε τον Στέλιο Ράμφο να φιλοσοφήσει περί πολιτικής και κρίσης γιατί γνωρίζουμε ότι όταν βγούμε από την κρίση πρέπει να έχουμε δημιουργήσει να μην ξανά γυρίσουμε πάλι στην κρίση και αυτές οι προϋποθέσεις είναι πολύ πλατύτερες από το να λύσεις τα οικονομικά προβλήματα".

Ποιοι έδωσαν το "παρών"

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τουλάχιστον 1.500 άτομα. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Τάκης Σπυριδάκης, η Ρίκα Βαγιάνη, ο Γιώργος Ρωμαίος, η Κατερίνα Ζαχαροπούλου και η Άννα Λυδάκη.

Επίσης, παρούσα ήταν και η ανεξάρτητη βουλευτίνα Κατερίνα Μάρκου, η οποία χθες δήλωσε στo parapolitika.gr πως συνομιλεί με το Ποτάμι.

Ιωάννης Κασπίρης και Αντώνης Καφετζόπουλος σε πηγαδάκι #topotami #ramfos pic.twitter.com/aTBAkNLp2K

— To Potami (@ToPotami) November 2, 2014

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συζητάει για όσα άκουσε #topotami #ramfos pic.twitter.com/dDAfu5WviQ

— To Potami (@ToPotami) November 2, 2014

Γιάννης Παπανικολάου, Νίκος Ορφανός, Κατερίνα Μάρκου #topotami #ramfos pic.twitter.com/aToAHSBK8c

— To Potami (@ToPotami) November 2, 2014
Keywords
Τυχαία Θέματα