Τα οικονομικά προβλήματα την έφεραν topless στην Αίγυπτο (ΦΩΤΟ)

Η Αγγλίδα ηθοποιός Danniella Westbrook παραμονές Χριστουγέννων είχε μιλήσει για την εφιαλτική χρονιά που πέρασε, στην εκπομπή «This Morning», σημειώνοντας ότι μένει σε κέντρο αστέγων.

Η 41χρονη Danniella Westbrook, είχε υποστηρίξει τότε, ότι βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια που αναγκάζεται να βρίσκει κατάλυμα σε κέντρο αστέγων. «Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου» είπε εξηγώντας πως η τοπική κοινωνία βοήθησε τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της βάζοντας την σε κέντρο αστέγων, όπου βρίσκεται τώρα. «Πήγα σε τράπεζες τροφίμων τη χρονιά αυτή γιατί δεν είχαμε λεφτά. Ήταν πολύ δύσκολα. Ένας φίλος μου μου δάνεισε το αυτοκίνητο για να μπορώ να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο. «Ήταν μια σκληρή χρονιά για εμένα, δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ πως έχασα το σπίτι μου και μένω σε κέντρο αστέγων, να βρω άλλο κατάλυμα.» είχε γράψει η ίδια διαδικτυακά.

Σήμερα, τα πράγματα φαίνεται πως είναι λίγο διαφορετικά. Η Westbrook εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο topless σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου. Το ταξίδι της το έκανε δώρο πρώην παίκτης του X Factor, ο Christopher Maloney. Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, η ηθοποιός το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr



Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα