Τα μάζεψε ο Χαϊκάλης

Σε άτακτη υποχώρηση υποχρεώθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι μπροστά στο φόβο κυβερνητικής κρίσης αναίρεσαν την επί της αρχής επιφύλαξή τους στο αθλητικό νομοσχέδιο. Λίγη ώρα μετά την ξεκάθαρη δήλωση του, πως οι ΑΝ.ΕΛ δεν μπορούν προς το παρόν να υπερψηφίσουν επί της αρχής το αθλητικό νομοσχέδιο, ο εισηγητής των ΑΝ.ΕΛ ανασκεύασε αποδίδοντας όσα είπε σε λανθασμένη εκφορά του λόγου του.

Όλα άρχισαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Γιάννης Βρούτσης απευθυνόμενος προς τον κ. Κοντονή επεσήμανε πως όσα ορίζει το νομοσχέδιο προκάλεσαν την αντίδραση μέχρι και του κυβερνητικού εταίρου των ΑΝ.ΕΛ οι οποίοι δήλωσαν πως δεν ψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο. Στο σημείο παρενέβη ο κ. Χαϊκάλης λέγοντας ότι η σύγχυση προκλήθηκε λόγω της εκφοράς του λόγου του.

"Οφείλω να διευκρινίσω για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις ότι επιφυλασσόμαστε σε συγκεκριμένα άρθρα. Επί της αρχής στηρίζουμε το νομοσχέδιο" είπε ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Βρούτση να ζητάει να καταγραφή η διευκρίνηση στα πρακτικά. Διευκρινήσεις έδωσε και ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ στηρίζει αδιαπραγμάτευτα τον κ. Κοντονή στην πάταξη της βίας ξεκαθάρισε όμως ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ενστάσεις σε άρθρα και ότι οι ΑΝ.ΕΛ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση ποδοσφαιρικό grexit. "Θα ήμασταν ανακόλουθοι αν δεν το ψηφίζαμε επί της αρχής. Κοινοβουλευτικά όμως είναι θεμιτό και έντιμο να υπάρχουν επιφυλάξεις σε άρθρα. Θα συζητηθούν και θα προκύψει το καλύτερο" είπε ο κ. Κουίκ.

Διαβάστε ακόμα:

"Ρουκέτα" Χαϊκάλη στον Κοντονή

Keywords
Τυχαία Θέματα