Συγγνώμη στην Λιάνα Κανέλλη και από τον Ανδρέα Λοβέρδο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη είχε σήμερα το πρωί και ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ζητώντας συγγνώμη για το επεισόδιο με τον κ. Στύλιο και εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.

Κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Λοβέρδος

εξήγησε ότι η δεοντολογία επέβαλε να ευχαριστήσει τον κ. Στύλιο για την δίμηνη συνεργασία και αποκάλυψε ότι χωρίς να καθυστερήσει επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί τόσο ο ίδιος όσο και ο Υφυπουργός κ. Δερμεντζόπουλος με την κα Κανέλλη ζητώντας τη συγγνώμη. «Πληροφορήθηκα τι έγινε και χωρίς να καθυστερήσω καθόλου αποδοκίμασα την ενέργεια και είπα ότι ο κ. Στύλιος οφείλει να το πάρει πίσω. Επικοινώνησα τηλεφωνικά τόσο εγώ όσο και ο κ. Δερμεντζόπουλος με την κα Κανέλλη και της ζητήσαμε συγγνώμη. Της είπαμε ότι το Υπουργείο δεν εκφράζεται από αυτά. Ότι το Υπουργείο δεν καλύπτεται καν επί της ουσίας από την απάντηση που έδωσε ο κ. Στύλιος. Το πρόγραμμα που έλεγε για 3 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχει ακόμα. Το έχουμε βάλει μπροστά αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο. Κι όταν η κα Κανέλλη με ρώτησε γιατί δεν μου τα έλεγε αυτά ο Στύλιος εγώ της απάντησα ότι γι’αυτό σας ζητάω συγγνώμη» είπε ο κ. Λοβέρδος.

Ο Υπουργός Παιδείας πάντως ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση έδρασε άμεσα και με τον ορθό τρόπο απομακρύνοντας τον κ. Στύλιο και δήλωσε ότι αναμένει άμεσα τον αντικαταστάτη του Υφυπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα