Συνατσάκη: Γιατί είπε όχι στον Πέτρο Κωστόπουλο;

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ζωντανά στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για το «Dancing With the Stars», τις προετοιμασίες και τις δυσκολίες στις πρόβες, ενώ ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με τις προτάσεις που δέχθηκε για την πρωινή ζώνη, τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά όσο και από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Για την αποκάλυψη του Πέτρου

Κωστόπουλου στο «Πρωινό Mou», ο οποίος δήλωσε «Μερόνυχτα την "ψήναμε" να έρθει στο πρωινό», η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε: «Αυτό δεν το έχω σχολιάσει ποτέ, γιατί είναι κάτι που δεν προχώρησε και δεν υπάρχει λόγος να διατυμπανίζεις κάποια πράγματα που δεν έγιναν. Ισχύει ότι δέχθηκα πρόταση το καλοκαίρι και ο τρόπος που με προσέγγισε ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν πολύ τιμητικός και φανταστικός. Ωστόσο εγώ τότε είχα ήδη ξεκινήσει να μιλάω με τον ΑΝΤ1 για το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τη συνεργασία μας επίσημη και με ποιο τρόπο θα τη διαμορφώσουμε. Εγώ έχω ένα κομμάτι με την ηθική και τα επαγγελματικά λίγο περίεργο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Πέτρος Κωστόπουλος κατάλαβε απόλυτα την επιλογή μου να μείνω στον ΑΝΤ1, αφού ήδη μιλούσαμε για συμβόλαιο».

Σχετικά με το αν δέχθηκε πρόταση και από το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά για το «Πρωινό», είπε: «Για το πρωινό του ΑΝΤ1, στη δεδομένη στιγμή, τα πράγματα έγιναν όπως τα ήθελα και εγώ και το κανάλι. Θα ήθελα πολύ, όμως, να συνεργαστώ ξανά μαζί τους», ενώ για τη σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Φυσικά και θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Σάσα. Όταν ξεκινήσαμε στο Mega, χρειάστηκε απλώς να έχω μία "απόσταση" από εκείνη για μια εβδομάδα, για να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο ειλικρινές είναι αυτό που βγάζει, κι ας είναι πιο εκρηκτικό, εγώ είμαι εντάξει. Δεν κάνει ένταση για την ένταση και αυτό το εκτιμώ πολύ».

Πηγή: yupiii.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα