Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με έφηβο από το Make-A-Wish (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με έναν δεκαπεντάχρονο έφηβο είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, τον οποίο δέχθηκε στο γραφείο του στο πλαίσιο της εκπλήρωσης της ευχής του από τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που έχει ως σκοπό να εκπληρώνει τις ευχές παιδιών από 3 έως 18 ετών τα οποία πάσχουν από σοβαρές, απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Ο Μεϊμαράκης υποδέχθηκε εγκάρδια τον Στέλιο, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μαζί με τους γονείς του και τ’ αδέλφια του, καθώς και τον εθελοντή του οργανισμού που τον συνόδευαν.

«Είμαι

χαρούμενος και συγκινημένος για τη συνάντησή μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος συνομίλησε κατ’ ιδίαν αρκετή ώρα με τον νεαρό και τον κάλεσε να επισκεφθεί και πάλι τη Βουλή για να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Μετά τη συνάντηση, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κοινοβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας, στην αίθουσα Γερουσίας, στην αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου –όπου λειτουργεί έκθεση για τον Χαρίλαο Τρικούπη– καθώς και στο Εντευκτήριο των Βουλευτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα