Συνάντηση Αβραμόπουλου με τον πρόεδρο της γερμανικής HDW στο Κατάρ για τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά

Εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ του Σκαραμαγκά, αναφορικώς με τις τρέχουσες εξελίξεις τους ως προς το θέμα των τεσσάρων υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού θα έχει την προσεχή Τετάρτη 26 του μηνός ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, που συνήλθε σε τρίωρη

– κεκλεισμένων των θυρών – συνεδρίαση σήμερα στο ΥΠΕΘΑ, θα συναντηθεί στο «ουδέτερο έδαφος» της Ντόχα του Κατάρ με τον πρόεδρο της ThyssenKrupp (HDW), Dr. Hans Christoph ATZPODIEN. Ο Υπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, θα αναχωρήσει αμέσως μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, και την ερχομένη Τετάρτη το απόγευμα στην Ελληνική Πρεσβεία, της Ντόχα, θα συναντηθεί με τον Γερμανό Πρόεδρο. Υπουργός και Αρχηγός ΓΕΝ θα βρίσκονται στο Κατάρ, μετά από επίσημη πρόσκληση των διοργανωτών και των ομολόγων τους προκειμένου να παρευρεθούν σε μεγάλη Έκθεση αμυντικών συστημάτων που διοργανώνεται εκεί, ενώ θα έχουν και επαφές με τους ομολόγους του της ηγεσίας του Εμιράτου.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα