Στον Εισαγγελέα η Σταυρούλα Ξουλίδου

Ανασύρθηκε από το αρχείο μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε σήμερα ως πρώτη μάρτυρα να καταθέσει την βουλευτή του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας της. Καταγγελία την οποία επιβεβαίωσε τηλεφωνικά

κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκπομπής και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η κυρία Κουτζαμάνη είχε και πάλι παρέμβει μετά τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος είχε πει ότι συγκεντρώνονται χρήματα από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ωστόσο η έρευνα αυτή τέθηκε στο αρχείο καθώς ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας Γεωργίας Τσατάνη, έκριναν ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης ή απόπειρας τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα