Στο "πειθαρχικό" των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή

Σε νέες περιπέτειες βρίσκεται η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, η οποία παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, μετά τις πρόσφατες επιθετικές αναρτήσεις της στο facebook σε βάρος άλλων στελεχών του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά καθώς στο κόμμα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από βουλευτές και στελέχη για την στάση της κ. Μακρή, γι αυτό και αποφασίστηκε η παραπομπή της.

Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση που έκανε η Ραχήλ Μακρή

στο σελίδα της στο facebook, αφορούσε στον Πάνο Καμμένο και ήταν μια δήλωσή σε τηλεοπτικό σταθμό, πριν αποχωρήσει από τη Ν.Δ., στην οποία ανέφερε ότι δεν πρόκειται να φύγει από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια δήλωσε ότι έχει μάθει για την παραπομπή της από τους δημοσιογράφους, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ενημερώθηκα από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των ΑΝΕΛ. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτή ισχύει ή όχι. Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιος ή ποιοι με παρέπεμψαν. Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο Κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια, δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που μας τίμησαν. Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της ελληνικής κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων της Κοζάνης που εκπροσωπώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα