Στην Αθήνα ο Αναστασιάδης την Παρασκευή του Πάσχα

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Παρασκευή μετά το Πάσχα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Σήμερα ο Κύπριος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα

συνομιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για τις συνομιλίες που θα έχει με τoν ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έστεν Μπαρθ Άιντα.

Την ίδια στιγμή, το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει πως υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Μάρτιν Σουλτς, με αφορμή δημοσίευμα του Spiegel που ήθελε τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια προς τον Έλληνα πρωθυπουργό για το ταξίδι του στην Μόσχα τη Μεγάλη Τετάρτη.

Παράλληλα, το Μαξίμου ρίχνει τους τόνους σχετικά με τα προβλήματα στη διαπραγμάτευση. "Δεν υπάρχουν «5», «6» ή «7» μέτρα «φωτιά» στο τραπέζι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν οι «κόκκινες γραμμές», (ασφαλιστικό, εργασιακά, ιδιωτικοποιήσεις) και υπάρχει μια ενιαία ομάδα διαπραγμάτευσης", αναφέρεται από την κυβέρνηση.

Αύριο ο Γιάνης Βαρουφάκης θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον προκειμένου να έχει συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ,

Keywords
Τυχαία Θέματα