Στη Σκύρο για ευχές ο Πάνος Καμμένος (ΦΩΤΟ)

Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Σκύρο, όπου ευχήθηκαν στο στρατιωτικό προσωπικό για την εορτή του Πάσχα, επισκέφτηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τον

Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση.

Οι τρεις τους μετέβησαν χθες το απόγευμα στη Σκύρο από τη Λήμνο που βρίσκονταν συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εν συνεχεία μετέβησαν στη Μητρόπολη του νησιού όπου και παρακολούθησαν την Ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης και συναντήθηκαν επίσης με τον δήμαρχο Σκύρου Μίλτο Χατζηγιαννάκη.
Ο Υπουργός επισκέφτηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης και τα πληρώματα των αεροσκαφών ετοιμότητος της ΠΑ, μονάδα του ΠΝ καθώς επίσης και άλλες μονάδες της ΠΑ. Κατά την πτήση με το ελικόπτερο Super Puma της Λήμνου προς τη Σκύρο, ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στον θαλάσσιο χώρο της νήσου Άγιος Ευστράτιος στη μνήμη του ήρωα Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά, στο ακρωτήριο που έκτοτε φέρει το όνομά του.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα