Πως έδωσε λύση σε πρόβλημα των ψαράδων του Έβρου ο Πάνος Καμμένος;

Οι παραδοσιακές ξύλινες καλύβες πάνω στον ποταμό Έβρο δεν αποτελούν «ιδιοκτησίες», αλλά φυλάκια και παρατηρητήρια της Εθνοφυλακής υπό την κάλυψη και πλήρη προστασσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης δήλωσε στον Έβρο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο οποίος συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην περιοδία του στον ακριτικό νομό και στη Λήμνο. Με αυτή τη δραστική παρέμβαση του υπουργού φαίνεται ότι επιλύεται ένα σοβαρό πρόβλήμα των ψαράδων της περιοχής, που είδαν ξαφνικά, κατά τις πληροφορίες, την Εφορία

να θεωρεί τις καλύβες αυτές περίπου ως ... «εξοχικά» και να ζητά την ανάλογη...φορολόγηση!

«Κατ΄ αρχήν θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση στον Έβρο, στους κατοίκους του Έβρου, και θέλω να δηλώσω, όπως είπα και στον Δήμαρχο, ότι στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με τις καλύβες στον Έβρο, οι καλύβες δεν αποτελούν ιδιοκτησίες, οι καλύβες είναι, ξεκάθαρα, φυλάκια και παρατηρητήρια της Εθνοφυλακής. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος ενδίκων μέσων κατά των συγκεκριμένων φυλακίων και παρατηρητηρίων της Εθνοφυλακής. Θα παραμείνουν ως έχουν, υπό την κάλυψη και την πλήρη προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», τόνισε ο Π.Καμμένος.
Ο Υπουργός, μαζί με τον ΥΦΕΘΑ Νίκο Τόσκα, τονπρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνηςς της Βουλής, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη, ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφθηκαν φυλάκια της μεθορίου του νομού Έβρου και της Λήμνου, προκειμένου να ευχηθούν στο στρατιωτικό προσωπικό για την εορτή του Πάσχα.
Μετά το πέρας των επισκέψεων σε Έβρο και Λήμνο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκο; Εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, με ένα twit, όπου σημείωνε:«Σε Έβρο και Λήμνο σήμερα συνοδεύοντας τον κ.Προεδρο ενοιωσα πραγματικά υπερήφανος για τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα