Αφέθηκε ελεύθερη η νοσηλεύτρια που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξετάζεται μια πρώην νοσηλεύτρια, η οποία θεωρείται ότι μπορεί να είναι αυτή που βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και στη συνέχεια να...«εξαφανιστεί». Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, δύο ήταν οι γυναίκες που έπαιξαν ενεργό ρόλο στην πολυσυζυτημένη απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώην νοσηλεύτρια έδωσε στην Σταμάτη το κλειδί για να ανοίξει

το λουκέτο στα κάγκελα του μπαλκονιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο σπίτι της κόρης της στο Χαιδάρι. Μάλιστα, φέρεται να είπε ψέμματα στην κόρη της όταν αυτή την ρώτησε ποια ήταν η γυναίκα που τη συνόδευε.

«Είναι μια χωρισμένη φίλη που ψάχνει σπίτι για να περάσει λίγες νύχτες», φαίνεται ότι της είπε η ίδια. Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι η «φίλη» της μητέρας της ήταν η Βίκυ Σταμάτη, παρακολουθώντας τηλεόραση. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ώρες αργότερα, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου βρέθηκε στον προαύλιο χώρο Εκκλησίας στο Χαϊδάρι, ενώ μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει ασκηθεί δίωξη στις δύο γυναίκες.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν την γυναίκα, κυρίως, για το κρίσιμο χρονικό διάστημα μέχρι τον εντοπισμό της Βίκυς Σταμάτη στο Χαϊδάρι. Έως αυτή την ώρα, δεν έχει εξακριβωθεί αν πράγματι η συγκεκριμένη γυναίκα βοήθησε και σε ποιο βαθμό την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου να αποδράσει. Όμως, υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες την τοποθετούν στο «κάδρο της υπόθεσης».

Λίγο μετά τις 8:30 η νοσηλεύτρια αφέθηκε ελεύθερη από τη ΓΑΔΑ, αφού πρώτα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της.

Χθες αργά το βράδυ η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε και πάλι στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο όπου παραμένει κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίχους του Ελύτη έγραψε σε δέντρο η Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα