ΣΟΚ: Σατανιστές σκορπούν τον τρόμο στην Πάτρα

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στην ασφάλεια Πάτρας η δράση ομάδας νεαρών που αυτοπροσδιορίζονται ως σατανιστές και οι οποίοι αποδεδειγμένα επιδίδονται σε τελετές σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.

Τα μέλη της «οργάνωσης» το τελευταίο διάστημα έχουν επιλέξει έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνουν γνωστή την ύπαρξή τους . Χωρίζονται σε ομάδες και κάθε φορά επιλέγουν διαφορετική συνοικία όπου θα δράσουν .

Στόχος τους είναι κάθε φορά - κτυπούν τις νυχτερινές ώρες - όσα αυτοκίνητα έχουν στον καθρέφτη κρεμασμένο, είτε

σε κάποιο άλλο ευδιάκριτο σημείο, σταυρό ή κάποιο άλλο θρησκευτικό σύμβολο.

Αφού εντοπίσουν τα οχήματα, στη συνέχεια σπάνε το παρμπρίζ ή κάποιο άλλο παράθυρο του αυτοκινήτου και το μόνο που αφαιρούν είναι οτιδήποτε παραπέμπει στο χριστιανισμό.

Για το σπάσιμο των παραθύρων στα αυτοκίνητα όπως έχει διαπιστώσει η ασφάλεια, η οποία έχει επιληφθεί 20 τουλάχιστον υποθέσεων, χρησιμοποιείται μπουζί από αυτοκίνητα ή μηχανές.

Όπως αναφέρει το Patrastimes η δράση της ομάδας των σατανιστών απασχολεί το τελευταίο διάστημα έντονα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς εκτιμάται πως η ύπαρξη της είναι συνδεδεμένη και με άλλες έκνομες πράξεις , ιδιαίτερα σε νεκροταφεία, όπου κτυπούν επίσης τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι φερόμενοι ως «αρχηγοί» της ομάδας επιδίδονται και σε πράξεις μύησης , ενώ ζητούμενο είναι ο χώρος ή οι περιοχές στις οποίες γίνονται ακόμα και τελετές.

Keywords
Αναζητήσεις
papandreou satanist
Τυχαία Θέματα