Κόουτς του Σαμαρά Jr. ο Κικίλιας

Ο Β. Κικίλιας δίδασκε τα μυστικά του μπάσκετ στον γιο του πρωθυπουργού. Ενα άγνωστο παρασκήνιο για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που οικοδόμησε ο Βασίλης Κικίλιας με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και οι οποίες, όπως αναφέρουν πρόσωπα κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, συνέβαλαν μεταξύ άλλων παραγόντων ώστε να επιλεγεί ο νεαρός βουλευτής της Ν.Δ. για υπουργός Δημόσιας Τάξης, αποκαλύπτει σήμερα το «Secret» Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Κικίλιας, ύστερα από πρόσκληση

του Μεσσήνιου αρχηγού, ο οποίος έβλεπε ότι ο γιος του έχει ταλέντο στο μπάσκετ, τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει την αθλητική εκπαίδευση του Κωνσταντίνου Σαμαρά, ειδικότερα να του μεταφέρει τα «μυστικά» της καλαθοσφαίρισης, δεδομένου ότι έχει μεγάλη εμπειρία στα τερέν. Εξάλλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποτελούσε στο παρελθόν και για χρόνια παίκτη πρώτης γραμμής στον Πανιώνιο, την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Πατρών.

Μάλιστα, με την ΑΕΚ το 2000 πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα και το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2002. Σημειώνεται ότι ο γιος του πρωθυπουργού ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα με το μπάσκετ, αφού με την ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών παίρνει μέρος σε μαθητικά τουρνουά στο πλαίσιο του καθιερωμένου «Πανηγυριού». Οπως μεταφέρουν στο «S» πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την οικογένεια του πρωθυπουργού, ο μικρός Κωνσταντίνος είναι «κολλημένος» με το μπάσκετ, ενώ έχει ως πρότυπο τον 19χρονο πλέι μέικερ Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πρωταγωνιστεί εδώ και μήνες στα γήπεδα του ΝΒΑ. Με τον τελευταίο ο γιος του πρωθυπουργού διατηρεί φιλικές σχέσεις, που ξεκίνησαν από την επίσκεψη του Ελληνα νέου παίκτη του ΝΒΑ στο Μέγαρο Μαξίμου πέρσι τον Ιούλιο.

Τότε ο Σαμαράς Junior με την παρέα του παρακολούθησε ολόκληρη τη συνάντηση, στεκόμενος πίσω από τις κάμερες, ενώ στη συνέχεια δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες μαζί του. «Σου εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις όλους με τα καρφώματά σου», ακούστηκε να του λέει, επαναλαμβάνοντας μια φράση από τα λεγόμενα του πατέρα του, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του πρότεινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ. Ο Μεσσήνιος πολιτικός παρακολουθούσε συγκινημένος τη συζήτηση του γιου του με τον ξεχωριστό προσκεκλημένο. Οπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό έφερε κοντά τον «προπονητή» Βασίλη Κικίλια, με την οικογένεια Σαμαρά, με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Γεωργία, αλλά και τη μητέρα της να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον «γαλάζιο» υπουργό.

Keywords
Αναζητήσεις
κικιλιας αεκ
Τυχαία Θέματα