Σκληρή ανακοίνωση του Δήμου Τυρνάβου κατά Ροντούλη!

Για κανένα λόγο δεν μπορούν να αποδεχτούν πως ο Αστέριος Ροντούλης δεδομένου του ιστορικού του και των δηλώσεών του κατά της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν, είναι πλέον μέλος της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Τυρνάβου.

Ο Δήμος του Νομού Λάρισας εξέδωσε χθες επίσημη ανακοίνωση με την οποία... "κακωσορίζει" τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ στη ΝΔ. "Ποτέ κανείς ο οποίος σέβεται τον εαυτό του δεν κάνει τέτοιου είδους "πολιτικές κωλοτούμπες", λέγοντας άλλα το

πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ, αποκαλώντας "δωσίλογους", "προδότες" και "γομάρια" και σήμερα να βγαίνει και να εκθειάζει προσπαθώντας να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή από την οποία ο κόσμος τον έδιωξε. Η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου εκφράζοντας τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας τονίζει: Κύριε Ροντούλη δεν είστε ευπρόσδεκτος και ποτέ δεν θα αντιπροσωπεύσετε τον χώρο μας ούτε σε αυτοδιοικητικές ούτε σε βουλευτικές εκλογές", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η εν λόγω "οξύτητα" οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί πως ο Ροντούλης προορίζεται για τον Δήμο Τυρνάβου ως "εκλεκτός" της Συγγρού, πράγμα που προκαλεί αυτή τη μεγάλη αντίδραση στους τοπικούς γαλάζιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα