"Σήκωσε τα μανίκια" για δουλειά ο Ηλίας Ψινάκης

«Την ώρα που οι περισσότεροι δήμαρχοι οι οποίοι έχασαν στις εκλογές, όπως ο Β. Μιχαλολιάκος στον Πειραιά, έχουν εγκαταλείψει την πόλη τους (αν και είναι ακόμη ενεργοί ως την 1η Σεπτεμβρίου), με αποτέλεσμα ούτε τα σκουπίδια να μαζεύουν, ένας νεοεκλεγείς δήμαρχος έπιασε από τώρα δουλειά» πληροφορεί τους αναγνώστες του ο «Βηματοδότης», περιγράφοντας:

«Είναι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος, χωρίς να εγκαταλείψει τις άλλες κοσμικές ασχολίες του, φρόντισε να στελεχώσει το Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης που κινδύνευε να κλείσει λόγω ελλείψεως προσωπικού. Το θέμα ήταν ότι αν δεν ενεργούσε τώρα, μεσούντος του καλοκαιριού, που οι κάτοικοι στη Νέα Μάκρη φθάνουν τους 180.000 και περίμενε τον Σεπτέμβριο, οι συνέπειες για την υγεία των κατοίκων θα ήταν ανυπολόγιστες. Ετσι με την εθελοντική βοήθεια του συνεργάτη του κ. Σωτήρη Ζώτου υποδιοικητή στην Α’ Υγειονομική Περιφέρεια, κατάφερε, χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, να στελεχώσει επαρκώς το Κέντρο Υγείας. Εντάξει με το Κέντρο, με τα σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει τον δήμο του τι θα κάνει;».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Ψινάκης και για το θέμα των σκουπιδιών έχει αναλάβει δράση και έχει πάρει εγγυήσεις ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα