Σε συνέδριο ολοταχώς οδεύει η ΝΔ

Γραμμή σκληρής αντιπολίτευσης σκοπεύει να ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς, απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετώπισε τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, κατά την διαδικασία παράδοση, παραλαβής της κυβέρνησης.

Ο Σαμαράς, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αποφασισμένος να μην δώσει καμία περίοδο χάριτος ή ανοχής στη νέα

κυβέρνηση, με εκτιμήσεις από την Συγγρού να αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια σύντομη αριστερή παρένθεση.
Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να φρενάρει τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να αντιμετωπίζει σύντομα θέμα ηγεσίας στο κόμμα του. Προς τούτο τείνει να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ του κ. Σαμαρά και των κορυφαίων στελεχών του κόμματος ώστε να δρομολογήσει τις εσωκομματικές διαδικασίες που θα ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι αφενός να ξεκαθαρίσει αν ο κ. Τσίπρας θα είναι μία σύντομη παρένθεση ή θα μακροημερεύσει και παράλληλα θα έχει διαφανεί ο πιθανός διάδοχος του κ. Σαμαρα στο κόμμα ενώ τώρα το τοπίο είναι θολό. Υπάρχει μία σιωπηρή συμφωνία οι όποιες διαδικασίες να γίνουν χωρίς εντάσεις και επανάληψη του διμήνου του 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα