Σε καλό δρόμο η ενδοδημοτική κινητικότητα

Με περίσσια ικανοποίηση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με την ΚΕΔΕ ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Στη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη με το προεδρείο της ΚΕΔΕ συζητήθηκε το θέμα της εθελοντικής κινητικότητας, της ενδοδημοτικής εθελοντικής κινητικότητας, μία συζήτηση που έχει ξεκινήσει

εδώ και καιρό με την ΚΕΔΕ.

"Το σημαντικότερο είναι ότι θα προσφέρει επιτέλους καλύτερες υπηρεσίες στο δημότη μέσα από τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών των δήμων. Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει συμφωνία στα περισσότερα σημεία με την ΚΕΔΕ", τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι "δώσαμε στην ΚΕΔΕ 6+1 σημεία που αποτελούν βάση συζήτησης. Σε πρώτη φάση η ΚΕΔΕ αντιμετωπίζει το κείμενο αυτό θετικά. Έχουμε ζητήσει τις παρατηρήσεις της ΚΕΔΕ και πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα τις έχουμε , έτσι ώστε να μπορέσουμε την ερχόμενη εβδομάδα να κλείσουμε αυτό το σοβαρό θέμα. Ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά θα δώσει λύση στο πρόβλημα της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στο ζήτημα των μετατάξεων στους δήμους".

Keywords
Τυχαία Θέματα