Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ κεκλεισμένων των θυρών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά δεν επέτρεψαν την είσοδο στους δημοσιογράφους ούτε και κατά την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αρκετοί θα είναι οι βουλευτές που θα ζητήσουν από τον Αντώνη Σαμαρά την σύγκληση έκτακτου συνεδρίου του κόμματος, ενώ το λόγο αναμένεται να πάρουν πολλοί γαλάζιοι

βουλευτές.
Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πάντως δεν αναμένεται να λάβει το λόγο.

Πληροφορίες από τη Συγγρού αναφέρουν ότι το αίτημα για αλλαγές στην κομματική δομή ενστερνίζεται και ο κ. Σαμαράς, ο οποίος είναι έτοιμος να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση -με τη διοργάνωση Εθνικής Συνδιάσκεψης στην οποία να συζητηθούν για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον προσανατολισμό της παράταξης-, επιμένοντας, ωστόσο, ότι το κόμμα πρέπει να αποφύγει την παγίδα εσωστρέφεια και να ασκήσει τα καθήκοντα της υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης που μάχεται υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Ελλάδας που τίθεται εν αμφιβόλω από τους επικίνδυνους πειραματισμούς της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχωρεί από την συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής-Τι θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός;

Τα δύο μεγάλα ερωτηματικά της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ-Σε ποιους βουλευτές στρέφονται τα βλέμματα;

Keywords
Τυχαία Θέματα