Σε εξέλιξη έρευνες στην Αθήνα για τη γιάφκα Μαζιώτη

Τα κρησφύγετα του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του, όπου υπάρχουν κρυμμένα όπλα και εκρηκτικά, αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. μετά την επεισοδιακή σύλληψη του επικηρυγμένου τρομοκράτη χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί της Πέμπτης έγινε έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα της περιοχής Εξαρχείων.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της γιάφκας Μαζιώτη εστιάζονται σε περιοχές της

βορειοανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα σε μια ζώνη που ξεκινά από τα Πατήσια επεκτείνεται σε Καλογρέζα, Χαλάνδρι και Μαρούσι και καταλήγει σε Μαραθώνα και Γραμματικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., σε αυτές τις περιοχές κινούνταν τις τελευταίες ημέρες ο 42χρονος τρομοκράτης.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Ν. Μαζιώτης είχε μισθώσει ακίνητο με πλαστή ταυτότητα ως Μιχάλης Μιχελάκης. Τα στοιχεία αντιστοιχούν σε υπαρκτό πρόσωπο, το οποίο έχει ήδη εντοπιστεί από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, ωστόσο, δεν κατέστη χθες εφικτό να δώσει κατάθεση. Με την ίδια πλαστή ταυτότητα, ο Μαζιώτης αγόρασε το 2013 ένα Hyundai Accent χρώματος ασημί (με πινακίδα κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959), το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του εντός και εκτός Αττικής. Πιθανολογείται να χρησιμοποίησε το ίδιο Ι.Χ. στη ληστεία (10 Μαρτίου 2014) στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στην Κλειτορία Αχαΐας. Γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του Ι.Χ. και του προκατόχου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα