Ρεσιτάλ Αλέξη Μητρόπουλου στο Προεδρείο

Η απίστευτη ατάκα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το χειροκρότημα των Νεοδημοκρατών στο «ΝΑΙ» της Ζωής στην ΠΝΠ

«Μαεστρική» αποδεικνύεται η προεδρία του Αλέξη Μητρόπουλου στη σημερινή συνεδρίαση καθώς εν τη απουσία της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Αρμενία , ο Α’ Αντιπρόεδρος σήκωσε σήμερα το μεγάλο βάρος, ενώ στο τέλος της συνεδρίασης έκανε και τους τοίχους της Βουλής να δακρύσουν από τα γέλια

με τη φαρμακερή ατάκα του για τη Ζωή.

Βλέποντας τους βουλευτές της Ν.Δ να τελούν εν ευθυμία ο Αλέξης Μητρόπουλος δεν δίστασε να ρίξει φαρμακερό βέλος: «Γελάτε γελάτε, αλλά από Δευτέρα έρχεται και δεν θα γελάτε. Θα αναπολείτε αυτά που μου λέτε στους διαδρόμους» είπε χαμογελώντας ο κ. Μητρόπουλος κάνοντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ξεσπάσουν στα γέλια.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος αναδεικνύεται πάντως σε αγαπημένο Πρόεδρο των Νεοδημοκρατών καθώς ενώ τυπικά θα έπρεπε να διακόψει για δέκα λεπτά προκειμένου να προχωρήσει στη διαδικασία της ψηφοφορίας απλώς ανασηκώθηκε από το κάθισμά του «Διακόψαμε, μπορούμε να συνεχίσουμε» είπε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τα γαλάζια έδρανα.

Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης του φώναζε «Εσένα θέλουμε για Πρόεδρο». Τα ευτράπελα ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να έχουν θυμίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης την απέχθεια της Προέδρου της Βουλής για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου όλοι περίμεναν πως και πώς να αναγνωστεί η επιστολική ψήφος της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία. Όταν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής διάβασε το «ΝΑΙ» της Ζωής στην ΠΝΠ στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο με τους βουλευτές της Ν.Δ να βάζουν τα γέλια και να χειροκροτούν θερμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα