Πρωκτικό σεξ: tips της πίσω πόρτας

Η αλήθεια είναι πως μέχρι τη δεκαετία του 90 (θυμήσου τα πρώτα επεισόδια του Sex and the City) το πρωκτικό αποτελούσε θέμα ταμπού, καρά ταμπού. Πολλοί φαντάζονταν πως στο σεξ της πίσω πόρτας ενδίδουν μόνο οι εκδιδόμενες ή άτομα χαμηλής ηθικής.

Πλέον, το πρωκτικό δεν αποτελεί θέμα ταμπού και είναι κομμάτι του σεξ πολλών ζευγαριών. Η δε άποψη πως το πρωκτικό είναι ενάντια στη φύση, έχει περάσει στη σφαίρα του αστείου.

Δεν λέμε να ζητήσεις εσύ από εκείνον να το κάνετε, αλλά δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τα χειρότερα για τον σύντροφό σου εφόσον σου ζητήσει να το δοκιμάσετε.

Όταν λέμε πρωκτικό, τι εννοούμε ακριβώς;

Με τον όρο πρωκτικό σεξ εννοούμε κάθε παιχνίδι που μπορεί να γίνει με κύριο πρωταγωνιστή τον πρωκτό, χωρίς να είναι απαραίτητη η διείσδυση. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ, μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου μόνη, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου ή να ζητήσεις από εκείνον να περιποιηθεί την περιοχή γύρω από τον πρωκτό. Έχε υπόψη σου πως στον πρωκτό διακρίνουμε δύο μυς. που σκοπό έχουν να κρατούν κλειστή την πρωκτική σχισμή.

Ο έσω σφιγκτήρας του πρωκτού ελέγχεται από το νευρικό σύστημα και δεν υπακούει στη βούλησή μας. Ενώ ο έξω σφιγκτήρας του πρωκτού είναι ένας ισχυρός μυς και ελέγχεται από τη βούλησή μας. Με άλλα λόγια, αν χαλαρώσεις, θα καταφέρεις να πονάς λιγότερο στη διάρκεια του πρωκτικού.

Πρωκτικό και οργασμός:

Προφανώς και θεωρείς άδικο να μπεις στη διαδικασία του πρωκτικού μόνο και μόνο για να τον ικανοποιήσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως στον πρωκτό καταλήγουν πολλές νευρικές απολήξεις, και σε ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας (και αφού ξεπεράσεις το σοκ του πρώτου πόνου με διείσδυση) μπορείς να φτάσεις μέχρι και τον οργασμό!

Εγκυμοσύνη και πρωκτικό:

Αν ο λόγος για τον οποίο προτιμάς το πρωκτικό από το κολπικό σεξ είναι η εμμονή σου να μην χρησιμοποιήσεις κάποιο μέτρο αντισύλληψης ή να μην μείνεις έγκυος, τότε λάθος ξεκίνησες τη σεξουαλική σου ζωή.

Η ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού σε συνδυασμό με την λειτουργία που έτσι κι αλλιώς επιτελεί, μπορεί να αποτελέσει πηγή μικροβίων και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων που θα περάσουν στο αίμα πιο εύκολα.

Οπότε, καταλαβαίνεις πως πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, μπόλικο λιπαντικό (αφού η περιοχή σε αντίθεση με τον κόλπο δεν διαθέτει φυσική λίπανση) και να τηρείτε και οι δύο επακριβώς τους κανόνες υγιεινής.

Πρωκτικό και σωστή διατροφή:

Για να κάνεις τα πράγματα όσο πιο εύκολα μπορείς και να γίνει το πρωκτικό πιο απολαυστικό, πέραν του λιπαντικού, πρέπει να ακολουθείς μια διατροφή με τροφές που δεν ερεθίζουν το έντερο και δεν ευνοούν τη συχνή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Ταυτόχρονα, η διείσδυση- αν το πέος είναι αρκετά μεγάλο ή εκείνος αρκετά ενεργητικός- θα σου προκαλέσει μετά την επαφή μια δυσκολία στην περιοχή που όμως σε λίγες ώρες θα περάσει.

Keywords
Αναζητήσεις
tips για διεισδυση απο πίσω , sirina ο πρωκτικος οργασμος της μαριας
Τυχαία Θέματα