Προκαλεί η Bild: Πιο πλούσιοι οι Έλληνες από τους Γερμανούς

Με νέο προκλητικό για την Ελλάδα δημοσίευμα επανήλθε η Bild, η οποία τονίζει πως οι Έλληνες έχουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους Γερμανούς, θέτοντας ερωτήματα για το αν πρέπει οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι να επωμίζονται το κόστος του ελληνικού προγράμματος.

"Ήδη το συνηθίσαμε: εδώ και χρόνια πρέπει εμείς οι Γερμανοί να πληρώνουμε για τους χρεοκοπημένους Έλληνες. Η δικαιολογία: Προφανώς οι Έλληνες

δεν μπορούν να βοηθήσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και είναι οικονομικά τελειωμένοι. Ωστόσο η αλήθεια μοιάζει να είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από εμάς! Απόδειξη η έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που δείχνει ότι ενώ ένα γερμανικό νοικοκυριό κατά μέσο όρο διαθέτει 51.400 ευρώ, οι Έλληνες εμφανίζονται με 101.900 ευρώ — έχουν σχεδόν τα διπλάσια από εμάς!".

Ακόμη, το δημισίευμα τονίζει: "Γιατί οι Έλληνες δεν διασώζονται μόνοι τους; Αυτό ζητά τώρα και η Μπούντεσμπανκ! Στην μηνιαία έκθεσή τους οι θεματοφύλακες του νομίσματος προτείνουν μία άπαξ εισφορά περιουσίας για τους πολίτες των υπό κρίση χωρών. Με ξεκάθαρα λόγια: Οι πλούσιοι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν μόνοι για τα χρέη τους!".

Keywords
Τυχαία Θέματα