Πόσο στοιχίζει η δωρεάν σίτιση των φοιτητών;

Το Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταβάλλει στον ανάδοχο σίτισης το ποσό του 1,80 € + 13% ΦΠΑ ανά ημέρα, για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Δείτε την ανακοίνωση για δωρεάν σίτιση των φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η σίτιση των φοιτητών παρέχεται από 1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι 30 Ιουνίου 2015, εκτός 15 ημέρες την περίοδο των Χριστουγέννων και 15 ημέρες την περίοδο του Πάσχα.

Την

περίοδο αυτή η σίτιση παρέχεται κανονικά και αδιαλείπτως.

Στους δικαιούχους δωρεάν σίτισης φοιτητές, η Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα, για παροχή δωρεάν σίτισης, ενεργοποιείται ταυτόχρονα, με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών

Για τους φοιτητές που υποβάλουν αίτηση εντός της οριζόμενης προθεσμίας και δεν εμπίπτουν στις ανωτέρω αναφερόμενες κατηγορίες (α - η), η Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας θα εκδώσει αποτελέσματα με τα ονόματα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης φοιτητών και θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες ενεργοποίησης της Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητας, για παροχή δωρεάν σίτισης.

Ο αριθμός των δικαιούχων δωρεάν σίτισης φοιτητών θα είναι ανάλογος της διαθέσιμης πίστωσης για τη σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστημίου, κατά το ακαδ. έτος 2014-2015.

Για κάθε δικαιούμενο δωρεάν σίτισης φοιτητή το Πανεπιστήμιο καταβάλλει στον ανάδοχο σίτισης το ποσό του 1,80 € + 13% ΦΠΑ ανά ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές μπορούν να σιτίζονται στα Φοιτητικά Εστιατόρια, καταβάλλοντας το ποσό των 2,60 ευρώ (συμπερ. ΦΠΑ) ανά ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Οι Αιτήσεις, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, υποβάλλονται από 1 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την 31 Οκτωβρίου 2014.

Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στη σίτιση των φοιτητών αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα