Πώς θα περάσουν το Πάσχα οι Έλληνες celebrities

H μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης πλησιάζει και οι celebrities ετοιμάζουν από τώρα τις βαλίτσες τους, άλλοι θα περάσουν παραδοσιακά στο χωριό και άλλοι σε κάποια χώρα του εξωτερικού.

Μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψαν τι θα κάνουν φέτος το Πάσχα αλλά και πώς προτιμούν να περάσουν εκείνες τις ημέρες.

Η Φαίη δηλώνει λάτρης του παραδοσιακού Πάσχα: «Μ’ αρέσουν όλες οι φορές

που είμαστε όλοι μαζί οικογενειακώς έχει και καλό καιρό, εμείς ψήνουμε αρνί με ότι τρόπο θες στο φούρνο στη γάστρα στη σούβλα τρώμε πολύ αρνί».

Στο εξοχικό της θα βρεθεί εκείνες τις ημέρες η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ελλάδα και μπορώ να σας πω και που θα πάμε φέτος. Στο εξοχικό μου στην παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού κάθε χρόνο μαζευόμαστε πολύ οικογενειακά, η μαμά μου η αδερφή μου και όλοι. Έτσι θα πράξουμε και φέτος».

Από την άλλη, ο Stan περιέγραψε την αγαπημένη του πασχαλινή εικόνα: «Η αγαπημένη μου εικόνα είναι που πάω στην Πάρο, παίρνω τα σκυλιά μου είμαι μακριά από όλους, πηγαίνω στην παραλία τρέχουν ελεύθερα. Υπάρχει μία ελευθερία μακριά από όλο τον κόσμο. Κοντά στους δικούς σου είναι όμορφα».

Στη γενέτειρά του τη Ζάκυνθο θα βρεθεί ο Σπύρος Σούλης: «Στη Ζάκυνθο λοιπόν υπάρχει μόνο ένας Επιτάφιος. Από όλη την πόλη και τον ακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Και μία αγαπημένη μου συνήθεια λοιπόν είναι να κάθομαι πάνω στην Μπόχαλη που είναι ο λόφος πάνω από την πόλη και βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους χιλιάδες κεράκια σε όλη την Πόλη να φεύγουν και μετά να πάρουμε όλα τα αγόρια τα λουλούδια από τον επιτάφιο και να τα πάμε στις μαμάδες μας».

Ο Νίκος Αποστόλου εξηγεί γιατί δεν θα καταφέρει φέτος να φάει μαγειρίτσα: «Αγαπώ την μαγειρίτσα και τρελαίνομαι κάθε Πάσχα είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να φάω. Ελπίζω κάποιος να μου φυλάξει έστω και κατεψυγμένη. Φέτος θα πάω Βιετμάν και Καμπότζη.»

Ο Στέλιος Παρλιάρος προτιμά να περνάει τις ημέρες αυτές στην Ελλάδα: «Το Πάσχα προσπαθώ να το περνάω στην Ελλάδα εκτός αν μου τύχει κάποιο ταξίδι σαν Έλληνας προτιμώ το Πάσχα από τα Χριστούγεννα».

Δείτε το βίντεο:


Keywords
Αναζητήσεις
pos jortazun to pasxa i elines
Τυχαία Θέματα