Πόλεμος Άδωνι Γεωργιάδη-Γιώργου Παπαδάκη για το σκάνδαλο Καρατζαφέρη

Σύγκρουση ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη, με αφορμή το σκάνδαλο του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Όταν ο κ. Παπαδάκης είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι, αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής, θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός σας, ο Άδωνις Γεωργιάδης... πήρε φωτιά. Δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ούτε ήξερε ούτε θα μπορούσε να ξέρει. «Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αντιδρώντας στις συνεχείς πιέσεις του δημοσιογράφου, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι κι αυτός «που τον καλούσε κάθε εβδομάδα, θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί».

Ο κ. Παπαδάκης αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας τι έκανε εσωτερικά ούτε στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες ήμουν. Να μου καταλογίζατε ευθύνες, αν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς». Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του ότι κανένας στο ΛΑΟΣ δεν ήξερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα