Πωλείται η έπαυλη της ταινίας "Scarface"

Προς πώληση, έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων, διατίθεται η έπαυλη η οποία φιλοξένησε πολλές από τις σκηνές της ταινίας «Scarface», όπου πρωταγωνίστησε ο Αλ Πατσίνο.

Ο «Σημαδεμένος» είναι μια Αμερικανική ταινία του 1983 με σκηνοθέτη τον Μπράιαν Ντε Πάλμα, σεναριογράφο τον Όλιβερ Στόουν και παραγωγό τον Μάρτιν Μπρέγμαν και πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο ως Τόνι Μοντάνα, έναν βαρόνο ναρκωτικών ο οποίος δολοφονήθηκε στο συγκεκριμένο κτήριο.

Το σπίτι, έκτασης 930 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται

σε οικόπεδο 40 στρεμμάτων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ, και διαθέτει, μεταξύ άλλων, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και μια βεράντα με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Κατασκευάστηκε πριν από περίπου 100 χρόνια και παρουσιάζει επιρροές από τη Ρώμη, τη Μέση Ανατολή αλλά και το Βυζάντιο, με μια θολωτή οροφή ύψους 5,5 μέτρων στο χώρο του καθιστικού, μια άλλη οροφή στο χώρο της τραπεζαρίας, όπου σε φύλλα χρυσού 24 καρατίων σχηματίζεται η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ το εξωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με γλυπτά και σιντριβάνια.

Στο πίσω μέρος, όπου έλαβε χώρα η σκηνή του γάμου στην ταινία, υπάρχουν δύο επίπεδα αίθριου και τέσσερις πισίνες.

Ιδιοκτήτης του σπιτιού φέρεται να είναι από το 2008 ο Ρώσος επιχειρηματίας Σεργκέι Γκρισίν, ωστόσο επιθυμεί να το πουλήσει, καθώς δεν περνάει πολύ χρόνο εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα