Καλούν τους χρυσαυγίτες σε debate - αποκλείουν τους αριστερούς. Ακυρωθηκε λόγω φουσκωτών

Tweet

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Η Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά καταγγέλλει τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού «ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» για την απαράδεκτη απόφασή της να καλέσει τον υποψήφιο της φασιστικής Χρυσής Αυγής, αποκλείοντας παράλληλα τον υποψήφιο της Ανταρσία στην Κ.

Μακεδονία Θαν. Αγαπητό. Αποδεικνύεται για άλλη μια ότι οι φασίστες είναι προστατευόμενοι του κατεστημένου και προωθούνται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Αποδεικνύεται ότι είναι παραμύθια τα περί νομικών υποχρεώσεων και πολιτικής ισοτιμίας που επικαλέστηκε ο ίδιος σταθμός για να καλέσει στο αντίστοιχο debate για το Δήμο Θεσσαλονίκης τον εκπρόσωπο της φασιστικής Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλο, «στιχουργό» ναζιστικών ύμνων στο Άουσβιτς και υβριστή των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, ανάμεσα στους οποίους ήταν και χιλιάδες Θεσσαλονικείς. Ο τελευταίος μάλιστα εμφανίστηκε με συνοδεία «φουσκωτών» χωρίς αυτό να αποτελεί πρόβλημα για το πρόγραμμα του σταθμού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής κίνησης «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» Γ. Κούτρας μαζί με άλλους Αριστερούς υποψηφίους διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την απροκάλυπτη υποστήριξη των νεοναζί και αποχώρησαν από το debate, το οποίο ως εκ τούτου δεν πραγματοποιήθηκε. Είναι σαφές ότι η πρόσκληση, η προβολή και η υπεράσπιση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής είναι συγκεκριμένη πολιτική επιλογή των ιθυνόντων του σταθμού, σε πλήρη σύμπλευση με τις επιλογές της κυβέρνησης των ακροδεξιών και του μεγάλου κεφαλαίου που ευθύνεται για την σημερινή παρακμή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ανέλαβαν κάποιοι τη διαφήμιση των φασιστών, γιατί εκτός από κραυγές που καλούν σε εμφύλιο σπαραγμό για να μείνουν στο απυρόβλητο τα μεγάλα συμφέροντα του τόπου, δεν έχουν κάποια απάντηση για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Διαφορετική τουλάχιστον από αυτές της κυβέρνησης και της Τρόικας. Η στάση του ραδιοφωνικού σταθμού πρέπει να στιγματιστεί.

Η περιφερειακή κίνηση «Αντικαπιταλιστική Αριστερά- Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία» συνεχίζει να τονίζει την επιτακτική ανάγκη του αντιφασιστικού αγώνα ενάντια στους νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και προτίθεται να παλέψει για αυτό με κάθε δυνατό μέσο".

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Tags: αυτοδιοικητικές εκλογέςδημοτικές εκλογές Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα