Πλεύρης: "Πετυχημένη επιλογή Αβραμόπουλου, να έρθει και ένα καλό χαρτοφυλάκιο"

«Θεωρώ ότι η επιλογή του κ. Αβραμόπουλου πληρούσε αυτές τις προϋποθέσεις, αντίστοιχα και της κα. Μπακογιάννη, αυτό προφανώς είναι επιλογή του πρωθυπουργού, στα πλαίσια της συγκυβέρνησης. Κατά την άποψή μου και συγχαρητήρια στον κ. Αβραμόπουλο για την ανάληψη αυτής της θέσης, θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική αυτή η θέση αν συνδυαστεί με αυτό που λέγεται ότι αναμένεται ένα πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο για την Ελλάδα, που έχει να κάνει με τη μετανάστευση, ώστε να καταφέρουμε να αναδείξουμε την ευρωπαϊκή διάσταση

του προβλήματος" δήλωσε o Θανάσης Πλεύρης, μιλώντας στον Realfm. "Είναι σημαντικό ότι στις θέσεις των επιτρόπων, και από τις άλλες χώρες φαίνεται ότι επιλέγονται πρόσωπα που δεν είναι είτε στην έναρξη, είτε στη λήξη της πολιτικής τους σταδιοδρομίας, αλλά στην κορύφωση».

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε και στην απόφαση του ΣτΕ για επιστροφή χρημάτων στους ένστολους. «Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων και κάθε ευνομούμενη πολιτεία τις σέβεται. Οι αποφάσεις όμως των ελληνικών δικαστηρίων, από μόνες τους, δεν γεννούν χρήματα. Αντιθέτως μετακυλούν ένα πρόβλημα. Αποδίδουν δικαιοσύνη, αλλά κρίνονται και οι αποφάσεις», είπε το στέλεχος της Ν.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα