Παπαμιμίκος: "Θα' ναι μεγάλη η νύχτα"

Στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μίλησε νωρίτερα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στις διαδικασίες. Ο γραμματέας της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά "Συγκρούονται δύο λογικές, η δική μας που δώσαμε έμφαση στην αυτοδιοικητική ατζέντα κ του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε σε σκληρές αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες" και συνέχισε "Η συνολική εικόνα του αποτελέσματος θα βγει κ από τις 13 περιφέρειες κ είμαι σίγουρος ότι θα είναι ξεκάθαρη.

Θα ήθελα να θυμίσω ότι και το 2012 στην Αττική ήταν 5 μονάδες μπροστά και τελικά πανελλαδικά η ΝΔ τις κέρδισε". Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος για την νύχτα των αποτελεσμάτων είπε χαρακτηριστικά "θα ναι μεγάλη νύχτα"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

A.Παπαμιμίκος: Είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Είναι καλό οι πολίτες μέχρι τις 19:00 που θα κλείσουν οι κάλπες να συμμετέχουν στις διαδικασίες και να ψηφίσουν με βάση τα αυτοδιοικητικά κριτήρια και την αυτοδιοικητική ατζέντα, γιατί σήμερα συγκρούονται δύο λογικές, συγκρούεται από τη μια η λογική η δική μας, που όλο αυτό το διάστημα δώσαμε έμφαση στην αυτοδιοικητική ατζέντα, κι αυτό ζητάμε να κάνουν οι πολίτες, να κρίνουν τους υποψηφίους, με βάση το πρόγραμμα. Και από την άλλη η λογική του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε σε σκληρές κομματικές υποψηφιότητες, έθεσε ξεπερασμένα διλήμματα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από το πραγματικό διακύβευμα. Το μόνο πάντως σίγουρο είναι ότι η συνολική εικόνα του αποτελέσματος θα βγει και από τις 13 περιφέρειες και από τις 51 πρωτεύουσες των νομών. Κι είμαι σίγουρος πως θα είναι ξεκάθαρη.

Δημοσιογράφος: Βλέπετε να υπάρχει συμμετοχή τις τελευταίες ώρες τουλάχιστον;

A.Παπαμιμίκος: Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, γιατί οι αυτοδιοικητικές εκλογές αφορά, μας αφορά όλους, και καλώ τον κόσμο και τους πολίτες να συμμετέχουν.

Δημοσιογράφος: Είναι σίγουρο ότι κάποιοι στο, προφανώς αναφέρεστε σε κάποιους από το ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρονται στην Αθήνα,…

A.Παπαμιμίκος: Όπως σας είπα πριν ότι η εικόνα θα βγει και από τις 13 περιφέρειες και από τις 51 πρωτεύουσες των νομών. Θα περιμένουμε να κλείσουν οι κάλπες να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα, εκεί πέρα θα φανεί, στην πραγματικότητα θέλω να θυμίσω και κάτι, ότι και το 2012 τον Ιούνιο στην Αττική ήταν 5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και τελικά πανελλαδικά στις εθνικές η Ν.Δ. τις κέρδισε. Και σας είπα τα αποτελέσματα τα πραγματικά, η εικόνα θα βγει και από τις 13 περιφέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα