Πάνος Καμμένος: Ζητάει κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης μετά από εκλογές

Τη σύσταση εθνικής κυβέρνησης αφού πρώτα όμως διεξαχθούν εκλογές ώστε να υπάρχει αποτύπωση της λαϊκής βούλησης ζήτησε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. «Είμαστε ξεκάθαροι στην πολιτική που προτείνουμε. Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά από τις εκλογές.

Να αποτυπωθεί η λαϊκή βούληση. Να μην υπάρχουν αιωρούμενα μαξιλάρια. Στη χώρα χρειάζεται μια επανάσταση ήθους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό ο κ. Καμμένος τον χαρακτήρισε εικονικό καθώς κάθε ημέρα αλλάζει με μέιλ της τρόικα και θα οδηγήσει την Ελλάδα σε μεγαλύτερη ανεργία, ύφεση και σε δυστυχία.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τη δήλωση περί μαξιλαριών την οποία χαρακτήρισε ως την μεγαλύτερη προσβολή σε βάρος των βουλευτών ενώ δεν δίστασε να θυμίσει στους βουλευτές που σκέφτονται να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τύχη του Συμπιλίδη: «Ο κ. Σαμαράς το 1993 με την αποστασία ανέτρεψε την κυβέρνηση. Το 2014 προσπαθεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση. Η αλήθεια είναι σκληρή και λέει ότι οι Συμπιλίδηδες μπήκαν στο περιθώριο της ιστορίας. Ο κ. Σαμαράς πέρασε λέει την πολιτική του ερημιά και κάνει τα ίδια που έκανε τότε. Πρέπει να σκεφθούν σοβαρά οι συνάδελφοι που θα σκεφθούν να προδώσουν την ψήφο του λαού. Βλέπω σήμερα το σχέδιο να προχωρά. Συνάδελφος που εξελέγη με ΑΝ.ΕΛ και έγραφε για ξεπεσμό, σήμερα ο συνάδελφος αυτός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο Πρόεδρος των Αν.ΕΛ προέταξε ως προτεραιότητα την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας ώστε το ελληνικό κοινοβούλιο με τις αντιθέσεις του να είναι αυτό που θα αποφασίζει και την διαγραφή του επονείδιστου και επαχθούς χρέους. Αναφερόμενος στο θέμα των φόρων ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να επενδύσει στην Ελλάδα με τους φόρους της κυβέρνησης και πρότεινε αντί αύξησης , μείωση του ΦΠΑ στον τουρισμό στο 5% ώστε η Ελλάδα να γίνει υπερδύναμη στον τουρισμό.

Τέλος ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε ψέμα την κυβερνητική επωδό πως βγαίνουμε από τα μνημόνια καταθέτοντας μάλιστα στα πρακτικά της Βουλής τα δύο νέα Μνημονια που πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση.,

Διαβάστε επίσης:

Μάζωξη βουλευτών στο γραφείο του Καραμανλή

Ζυμώσεις της Μπακογιάννη στο εντευκτήριο της Βουλής

Ο Παναγιώτης Μελάς αποκαλύπτει τη συνάντησή του με τον Καραμανλή

Keywords
Τυχαία Θέματα