Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

ΚΡΙΟΣ Με τον Ερμή να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, θα νιώσετε αρκετά δημοφιλείς μέσα στο Σαββατοκύριακο και υπάρχει περίπτωση να χάσετε πολύτιμο χρόνο από την εργασία σας μια κι ο νους σας θα είναι στο πως θα οργανώσετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας για κάποια νέα γνωριμία δε θα σας αφήσει να αντιληφθείτε τον προβληματικό ου χαρακτήρα εγκαίρως

και είναι κάτι που στο άμεσο μέλλον θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Την Κυριακή υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με το ταίρι σας από μια ασήμαντη αφορμή και θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για κάποιες ώρες. Από το απόγευμα και μετά επανέρχονται οι ισορροπίες χάρη στη διαλλακτικότητα του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ Με πεσμένη διάθεση θα ξεκινήσετε το Σάββατο εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης και πιθανόν να σας πιάσει μια νοσταλγία για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Βγείτε έξω, επικοινωνήστε με κόσμο και ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί, ώστε να διώξετε τη μελαγχολία που νιώθετε να σας έχει καταπλακώσει. Προς το βράδυ θα νιώσετε αρκετά καλύτερα και θα καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας στενάχωρες σκέψεις εντελώς. Την Κυριακή θα είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, καθώς και με την οργάνωση του σπιτιού. Ιδανική μέρα για να πάτε κινηματογράφο και να αδειάσετε το νου σας απ' οτιδήποτε σας προβληματίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ένας έντονος συναισθηματισμός που θα σας πιάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχει σαν αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματά σας σε ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον (ίσως σε κάποιο παιδί σας) και θα τονωθεί η σχέση σας ακόμη περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και αφιερώστε τον στον εαυτό σας ώστε να καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Την Κυριακή θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια εκδρομή σε μια όμορφη τοποθεσία κι αν είστε τυχεροί και συναντήσετε λουτρά (φυσικό και πολύ οικονομικό spa) μην παραλείψετε να τα επισκεφτείτε, καθώς είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για να αναζωογονηθείτε. Έπειτα από μια τέτοια εμπειρία να είστε σίγουροι πως θα νιώσετε ανάλαφροι σαν πούπουλο καθώς θα έχει εξαφανιστεί όλη η ένταση της εβδομάδας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια ορισμένους προβληματισμούς και πιθανόν να νιώσετε απογοήτευση καθώς δε θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που είχατε για το διήμερο λόγω οικονομικών δυσχερειών. Μη σας παίρνει από κάτω κι αν δεν αφεθείτε στη συναισθηματική κατάσταση της στιγμής, θα μπορέσετε να οργανώσετε κάτι με ελάχιστα έξοδα, αρκεί να έχετε τη διάθεση και να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχετε σε μεγάλη εκτίμηση θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα την κατάσταση και θα επανεκτιμήσετε κατά πολύ αυτά που σας συμβαίνουν (με την καλή έννοια). Επιδιώξτε εντωμεταξύ να τονώσετε τη σχέση σας και μη τη θεωρείτε δεδομένη, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως..

ΛΕΩΝ Γεμάτο συγκινήσεις προβλέπεται για εσάς τους Λέοντες το διήμερο και ευτυχώς θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας κατανοούν δίχως να χρειαστεί να πείτε και πολλά. Εκφράστε αυτά που αισθάνεστε και μην έχετε την τάση να τα κρατάτε μέσα σας για να μη στεναχωρήσετε τους άλλους. Μην ξεχνάτε πως γι αυτό βρίσκονται κοντά σας. Βγείτε έξω, προσπαθήστε να διασκεδάσετε, χορέψτε και κυρίως εκτονωθείτε μια και τον τελευταίο καιρό είστε έτοιμοι να σκάσετε.. Στον οικογενειακό τομέα, αρκετά αρμονικές θα είναι οι συνθήκες και θα καταφέρετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια ευχάριστη έκπληξη από την πλευρά των δικών σας θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα επανέρθει η διάθεσή σας σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια ιδέα που σας τριβελίζει το μυαλό εδώ και αρκετό διάστημα, θα είναι η αιτία που θα δημιουργηθεί κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και σε φιλικά σας πρόσωπα, καθώς θα νιώθετε πως κανείς δε συμμερίζεται τις απόψεις σας στη στιγμή μάλιστα που θα θέλατε να σας στηρίξουν και να βρείτε από κοινού τις πιθανές κακοτοπιές ώστε να τις αποφύγετε. Αν είστε σίγουροι για το εγχείρημά σας είναι θέμα χρόνου να πείσετε και τους άλλους, αρκεί να έχετε ακράδαντα επιχειρήματα. Πιθανή συνάντηση με τον πρώην σας θα σας ταράξει σε μεγάλο βαθμό κι αν δεν αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματά σας ώστε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, κινδυνεύετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος που σας κράτησαν στάσιμους για αρκετό διάστημα. Μην αφήσετε να υπερισχύσει το πάθος σας γιατί στην πορεία θα πληγωθείτε.

ΖΥΓΟΣ Αν είστε από αυτούς που περιμένουν πότε θα δεήσει ο σύντροφός τους για να διασκεδάσετε, το χάσατε το παιχνίδι. Μια και η επιρροή του Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια μια παιχνιδιάρικη διάθεση, οργανώστε εσείς το διήμερο και παρασύρετε και το ταίρι σας ώστε να κάνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα. Αν πάλι δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς κι έχει γίνει ένα με τον καναπέ, βγείτε και διασκεδάστε παρέα με τους φίλους σας. Μην καταπιέζετε τις ανάγκες σας για χατίρι κανενός! Αποφύγετε υπερβολικά έξοδα μέσα στο διήμερο, ούτως ώστε να σας μείνει στο τέλος μια γλυκιά γεύση κι όχι να σκέφτεστε την Κυριακή το βράδυ «και τώρα τι κάνουμε;» Ακολουθείστε τους άλλους μέχρι εκεί που μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με την Παρθένο αλλά και τη Σελήνη να δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοσυγκέντρωση σας ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα, θα σας φανεί βουνό το να πρέπει να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας. Πάρτε το χρόνο σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας να λειτουργήσει ντε και καλά. Δεν είστε ρομπότ. Κάντε μια παύση και ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει και το κυριότερο, αποφύγετε δυσάρεστες σκέψεις με κάθε τρόπο (είτε διαλογισμό, σωματική άσκηση, μουσική, χορό, κλπ). Κάποιος φίλος από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο διήμερο και θα καταφέρει να σας βγάλει από την αισθηματική κατάσταση που σας επιβαρύνει, καθώς θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικά είναι αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Προκειμένου να ανέχεστε τον παραλογισμό του καθενός που προσπαθεί να ορίσει τη ζωή σας σύμφωνα με τις δικές του πεποιθήσεις και μετά να νιώθετε πως είστε έτοιμοι να εκραγείτε, είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε τις δικές σας απόψεις κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μην προσπαθήσετε αδίκως να πείσετε κανέναν σε περίπτωση που δεν έχει τη διάθεση να δει τα πράγματα κι από τη δική σας πλευρά. Απλώς απομακρυνθείτε ώστε να εξασφαλίσετε την ψυχική σα ηρεμία. Μια πρόταση που θα σας γίνει για κάποια εξόρμηση παρέα με φιλικά σας πρόσωπα εκμεταλλευτείτε την και μη διανοηθείτε να αρνηθείτε, γιατί θα είναι άδικο να μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για την ψυχική σας ανάταση ενώ σας δίνεται η ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η συνάντηση με ένα Σκορπιό θα είναι η αφορμή ώστε να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα σε σχέση με τη ζωή σας και αρχικά ίσως να νιώσετε κάποια απογοήτευση συγκρίνοντας πράγματα και καταστάσεις. Μην παρασύρεστε απ' αυτά που βλέπετε επιφανειακά και κυρίως μη βάζετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να μεμψιμοιρεί. Υιοθετήστε μια πιο δυναμική στάση ώστε να καταφέρετε να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Πιθανή κραιπάλη μέσα στο διήμερο θα σας εξοντώσει μεν σωματικά, από την άλλη όμως θα νιώσετε πλήρεις και θα είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τη νέα εβδομάδα με γεμάτες μπαταρίες. Αφιερώστε την Κυριακή ώστε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια επαφή που θα έχετε με έναν πρώην συνεργάτη σας θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και ελπίδα λόγω της επαγγελματικής πρότασης που θα σας κάνει, προτού όμως σιγουρευτείτε για τι συνθήκες της συνεργασίας μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα θερινής νυκτός. Συμβουλευτείτε κάποιο άτομο με εμπειρία, ώστε να σας καθοδηγήσει ανάλογα. Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας ώστε να ξεκαθαρίσετε που βαδίζει η σχέση σας και πιθανόν να αποφασίσετε από κοινού να την επισημοποιήσετε και να κάνετε οικογένεια. Μοιραστείτε αυτές τις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ Το διήμερο αυτό, πιθανόν να σας πιάσει μια απογοήτευση σχετικά με τα οικονομικά σας και να έχετε την τάση να απαλύνετε τη δυσαρέσκειά σας μέσα από υπερβολικές σπατάλες σε τρόφιμα και ποτά. Μην μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες γιατί μόνο εσείς θα βγείτε στο τέλος χαμένοι και προτιμήστε να οργανώστε μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να καταφέρετε να βιώσετε όμορφες στιγμές που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ανάταση. Η προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε το νέο σας φλερτ με ένα γεύμα, μπορεί να αποβεί εντελώς καταστροφική σε περίπτωση που δε σκαμπάζετε και πολύ από μαγειρική, οπότε ή κάντε κάποια εξάσκηση ώστε να μπορέσετε να τα καταφέρετε, αλλιώς πάρτε κάτι απ' έξω για να μη μείνετε εντελώς νηστικοί.. Αν θα αποκαλύψετε την παγαποντιά σας, σε περίπτωση ντελίβερι, είναι δικό σας θέμα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα