Κατάφερε και έχασε και από τα Νησιά Φερόε η Εθνική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Νησιά Φερόε πήραν τη νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 0-1, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όνειρα της ομάδας μας για συμμετοχή της στα τελικά του Euro στη Γαλλία.

Μετά το εν λόγω αποτέλεσμα, η Ελλάδα έμεινε

στον πόντο, ενώ οι σημερινοί αντίπαλοί μας θα γυρίσουν στην χώρα τους θριαμβευτές χάρη στο γκολ του Έντμουντσον στο 61'.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τα Νησιά Φερόε να μην αφήνουν την Εθνική να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, ενώ εκείνοι χρησιμοποιούσαν καλά την κόντρα.

Δεν έκαναν κάποια μεγάλη φάση, αλλά έδειχνα πολύ διαβασμένοι και σίγουρα σε καμία των περιπτώσεων δεν έδειχναν να είναι μια μη υπολογίσιμη δύναμη.

Στο πρώτο τέταρτο ι Χριστοδουλόπουλος και Κονέ δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Κάτι που δεν έγινε ούτε στο 21’ με το σουτ του Σάμαρη. Αργότερα ήταν η σειρά του Γκέκα να στείλει την μπάλ άουτ στην σέντρα του Τοροσίδη

Στο 38’ ήρθε η πιο καλύ στιγμή για την Εθνική. Από σέντρα του Καράμπελα ο Λάζαρος φάτσα με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα Νησιά Φερόε όμως απάντησαν στο 44΄. Η σέντρα του Χολστ και η κεφαλιά του Μπεντζαμινσεν ανάγκασε τον Καρνέζη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια πολύ καλή στιγμή. Ο Έντμουντσον βγήκε απέναντι από τον Καρνέζη, ο οποίος σωτήρια κτράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να βάλουν... φωτιές. Μόλις στο 51' ο Μπεντζάμινσεν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα είπαν τα Νησιά Φερόε να σκοράρουν. Ο Βατνχαμαρ ντρίπλαρε όμορφα τον Καράμπελα, έβγαλε τη σέντρα, την οποία ο Έντμουνσον αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Εθνική μας αν και προσπάθησε να ισοφαρίσει δεν τα κατάφερε. Στο 84' πέρασε η μπάλα παράλληλα από την προσπάθεια του Λάζαρου, ενώ ο Κονέ είχει δοκάρι στο 89'.

Ετσι, το ματς οδήγησε την Ελλάδα σε μια τραγική βραδιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Ρανιέρι): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης (62' Μαυρίας), Γκέκας (46' Αθανασιάδης).

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ (Όλσεν): Νίλσεν, Νάτεσταντ, Γκρέγκερσεν, Νάες, Ντάβιντσεν, Χολστ (75' Γιουστίνουσεν), Μπέντζαμινσεν, Βαντχάμαρ, Χάνσον, Όλσεν (88' Κλέμιντ Ολσεν), Έντμουντσον (86' Φέρε).

Keywords
Τυχαία Θέματα