Οι υπό μετακίνηση υπουργοί

Αν και όλα δείχνουν ότι παραμένουν εντός του κυβερνητικού σχήματος, πολύ πιθανό να μετακινηθούν σε άλλα πόστα, λόγω και της καραμπόλας που θα προκύψει από την είσοδο νέων προσώπων, είναι οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας και Γιάννης Μιχελάκης.

Συγκεκριμένα υπουργείο φαίνεται να αλλάζει ο Γιάννης Μιχελάκης, με τις πληροφορίες να τοποθετούν και εκεί τον Μάκη Βορίδη, ενώ αναπληρωτής υπουργός δεν αποκλείεται να είναι ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Τα σενάρια περιλαμβάνουν τη μετακίνηση του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου από το υπουργείο Παιδείας

στο Ναυτιλίας, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Συμεών Κεδίκογλου.

Στην περίπτωση μετακίνησης του κ. Αρβανιτόπουλου, τότε τη θέση του ενδέχεται να πάρει η Εύη Χριστοφιλοπούλου και να μετακινηθεί από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης αν και δεν αποκλείεται η ίδια να αναλάβει τελικά υπουργός στο εν λόγω υπουργείο εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλάβει άλλο χαρτοφυλάκιο.

Οι αμετακίνητοι υπουργοί

Σύμφωνα με όλα όσα δείχνουν οι έως τώρα πληροφορίες αμετακίνητοι από τις θέσεις τους θεωρούνται οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ολγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Μανιάτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Φώφη Γεννηματά, αλλά και ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα