Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!


Τα ύστερα του κόσμου τα ζω τώρα. Η δήλωση-ομολογία-καταπέλτης ήρθε την εβδομάδα που πέρασε από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο. Εκείνος, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega με οικοδεσπότες τους Καμπουράκη - Οικονομέα. Oπως πολύ καλά γνωρίζετε, αναγνώστες, ο Γεράσιμος είναι ο υπουργός που θα συνθλίψει την ακρίβεια. Πώς; Εδώ σε θέλω, μανίτσα μου, που με διαβάζεις ανάσκελα ή σταυροπόδι. Πηγαίνει, λέει, στα σούπερ μάρκετ και φωτογραφίζει... τα... ρύζια.
Τι ρώτησες; Περίμενε, που αμέσως πας να με αφορίσεις σαν φαντασιόπληκτη.
Ρώτα τον Καμπουράκη

και τον Οικονομέα, που τον κοίταζαν ά-λα-λοι. Ο ακούραστος υπουργός θα ξεκινάει κάθε μέρα τη μέρα του τραβώντας φωτογραφίες. Οχι, δεν θα «τραβάει» τοπία-θάλασσες ή όμορφους γλουτούς κυριών... Θα λοκάρει σε ρύζια. Μάλιστα. Οπως το γράφω. Ρύζια θα φωτογραφίζει. Σκοπός; Να αρχειοθετήσει στις «εικόνες του» τις τιμές. Με αυτόν τον σατανικό τρόπο θέλει να μουντάρει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι πιθανόν να θελήσουν να αμφισβητήσουν τις τσεκαρισμένες τιμές στα ρύζια από τον υπουργό.
Με αυτό το επικοινωνιακό υπερόπλο, ο υπουργός θα κάνει την ακρίβεια να σουρώσει από τρόμο. Ο υπουργός με τις φωτογραφίες του κόντρα στους δημοσιογράφους-φερέφωνα των ΣΥΡΙΖΑίων και των ποταμίσιων συμφερόντων.

Δεν... πέρασαν τη χρονιά


Τι χαρακτήρα θα είχα ως σελίδα αν δεν βοηθούσα (το γράφω επειδή είμαι σεμνή) τους τηλε-ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι;
Ποιοι ή ποιες δεν... πέρασαν την τηλεοπτική χρονιά. Σας τους παρουσιάζω.
Πέτρος Κωστόπουλος. Η δυσανεξία του σε αυτό που κλήθηκε να υπηρετήσει ξεχείλισε τόσο που ο ίδιος το παραδέχθηκε και με δηλώσεις του και στη Χριστίνα Λαμπίρη. Ο Κωστόπουλος πέρναγε άσχημα και το έδειχνε, σε σημείο που να θέλεις να προτείνεις στα κανάλια να μην επιμένουν να δίνουν εκπομπές σε ανθρώπους που δεν τις γουστάρουν.
Ρούλα Κορομηλά. Οταν μια γυναίκα-πρωταγωνίστρια όπως η Ρούλα έχει συνηθίσει το «όρθιο», είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο. Ο «πάγκος» είναι σκληρό κάθισμα και άβολο.
Ελεονώρα Μελέτη. Από τη στιγμή που μάκρυνε το μαλλί, κατάλαβα ότι η ψυχολογία της κάνει τραμπάλα. Είχε τόσο βαρεθεί αυτό που έκανε, μα τόσο, που πιο πολύ... γίνεσαι τοτέμ. Το θέμα είναι: α) τι φταίνε όσοι δουλεύουν στην ομάδα και β) γιατί χρειαζόταν να «σέρνεται» η εκπομπή μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν;
Αννα Δρούζα. Αν δεν θυμόταν η σελίδα ότι έκανε εκπομπή για μία εβδομάδα, δεν θα το θυμόταν ούτε η ίδια. Και όμως, συνέβη στον ΣΚΑΪ. Η είσοδος της Αννας στο κανάλι υπήρξε αποθεωτική, η πρεμιέρα ήταν απογοητευτική, με την ψυχραιμία δεν έχουν συστηθεί καν στο Φάληρο. Αποτέλεσμα; Τρεις μέρες το θαύμα, τρεις το παραθαύμα, η εκπομπή τελείωσε πριν αρχίσει.
Ναταλία Γερμανού. Λάθος ο τίτλος «Η Γερμανού ξανάρχεται». Είχα αντιπρόταση: «Νωρίς το ξημέρωμα». Οταν είχα υπερένταση, άντεχα να δω την εκπομπή. Εκείνη την ώρα πάντως το φασαριόζικο σκηνικό το μόνο που προκαλούσε ήταν θόρυβος χωρίς σημασία.

Σπαραγμός on camera


Ολοι κλάψανε, μα όλοι. Στο «Δέστε τους» πλα-ντά-ξα-νε! Για άλλο λόγο η Μαρία Ηλιάκη, για άλλο λόγο η Κατερίνα Καινούργιου. Αδελφέ μου, πολύ κλάμα, πολύ. Κλαίγανε με αναφιλητά γιατί ο Νίκος Μουτσινάς θα φύγει από το κανάλι. Το γεγονός ότι ούτε σε ορυχεία του Αφγανιστάν πάει, ούτε στην Αλάσκα να σκάψει στους πάγους στους -50 βαθμούς δεν κατευνάζει τον πόνο τους. Στο πρωινό του Μega επίσης κλάψανε. Μέχρι και ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρετούσε φορώντας γυαλιά καθρέφτες. Εκλαψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Καλά, το ότι η Σταματίνα κλαίει δεν είναι είδηση. Εκείνη δεν αποχαιρέτισε. Το αντίθετο. Γύρισε στην εκπομπή της μετά τη γέννηση της κορούλας της. Γιατί έκλαψε η Σταματίνα; Γιατί θυμήθηκε τη στιγμή που γεννιόταν το μωρό.

îΗ Ελένη Μενεγάκη (σκέτο) φωτογραφήθηκε με μπικίνι στα Αχλα.



î Η Βίκυ Χατζηβασιλείου (παρουσιάστρια) έχει κάνει μόνο ΜΙΑ φορά botox και μάλιστα πολύ παλιά! Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «YOU», για να συμπληρώσει: «Το δοκίμασα μία φορά, αλλά είχε παγώσει τόσο η έκφρασή μου, που αυτό πήγαινε κόντρα στη δουλειά μου. Πώς θα βγάλω συναίσθημα αν έχει “παγώσει” το μέτωπο ή τα φρύδια μου;».

î Ελεονώρα - Γιούρκας (διάσημοι) Εδώ σε θέλω, μάστορα... Είναι ή δεν είναι ζευγάρι; Η σπαζοκεφαλιά συνεχίζεται, όπως και η αγωνία.

«Θέλω» και προτάσεις


To πρωινό του Mega την επόμενη σεζόν ποιοι θα το «πάρουν»;
Κάποιοι θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να αναλαμβάνει τη ζώνη, ενώ η Ρούλα Κορομηλά δημοσιοποίησε σε συνέντευξή της την πρόθεσή της να αναλάβει πρωινή ζώνη.
Στην εκπομπή της Μελέτη τώρα, στο Star, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου και ενώ ήταν στο «παράθυρο» η ρεπόρτερ Κατερίνα Σουλιώτη, ως ανέκδοτο νομίζω ότι ακούστηκε το όνομα της Τέτας Καμπουρέλη (της διάσημης νυχούς) ως υποψήφιας παρουσιάστριας.
Αν ζήσουμε και τη στιγμή που η Τέτα Καμπουρέλη θα είναι παρουσιάστρια εκπομπής, θα αρχίσω να πιάνω κατσαβίδια και να μοιράζω κάρτες σαν «ηλεκτρολόγος με εξειδίκευση στις ντεκαπάζ». Α, ρε τρέλα.

Αποφοίτησαν με άριστα


Μιας και ανέφερα ήδη τους «πέντε κάτω» της τηλεοπτικής χρονιάς, το φρόνιμο είναι να σας παρουσιάσω και τους «πέντε πάνω». Αυτοί είναι:
Ζέτα Μακρυπούλια. Φέτος ανακάλυψα την παρουσιάστρια Ζέτα. Είναι πολύ καλή. Μπράβο.
Τζένη Μπαλατσινού. Δεν περίμενα ποτέ ότι η Τζένη θα τα κατάφερνε τόσο καλά. Εκανε υπέρβαση και μπράβο της. Βοήθησε την εκπομπή, βοήθησε τον άντρα της με απόλυτη ψυχραιμία, ευγένεια αλλά και άποψη.
Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Πάτησε» σε αυτό που είχε μάθει να κάνει καλά. Το «μεσημεριανό στο Αλτερ», που η Σταματίνα υπηρέτησε για πέντε χρόνια και ως πανελίστρια και ως παρουσιάστρια, την αντάμειψε. Η θεματολογία παρεμφερής με το μεσημεριάτικο, το σκηνικό προσαρμοσμένο για πρωινούς τύπους και το παρεάκι ευχάριστο.
Χριστίνα Λαμπίρη. Της δίνανε «μερικές βδομάδες τηλεοπτικής ζωής», δημιουργήθηκαν όλες οι συνθήκες για να «κοπεί» 333 φορές και τελικά τερματίζει με επιτυχία.
Τάσος Αρνιακός. Συμπαθητικός, ευχάριστος, γελαστός, ιδιαίτερος, κατάφερε να μετατραπεί σε «τηλεοπτική περσόνα». Η «όαση» σε μια ζώνη όπου επικρατούν η μιζέρια, ο πόνος και η ανέχεια εξαιτίας της θεματολογίας φυσικά.

Keywords
σκεψεις, ελεονωρα μελετη, ελενη μενεγακη, ζετα μακρυπουλια, mega, αχλα, botox, star, ιουνίου, ευγένεια, αλτερ, πανελιστρια, μιζέρια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, ελενη, μαρια ηλιακη, το θεμα, αφγανισταν, γυναικα, δουλεια, δυσανεξια, θεμα, κοντρα, μωρο, φωτογραφιες, ψυχολογια, ωρα, mega, star, αγωνια, αλασκα, ανεκδοτο, αχλα, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, γεγονος, γινεσαι, γυαλια, δευτερα, δηλωση, δηλωσεις, ευχαριστο, εκφραση, εβδομαδα, επιτυχια, ζετα, ζωνη, ιδια, θαυμα, θορυβος, λαθος, λογο, μενεγακη, μιζέρια, μαρια, ρεπορτερ, νικο, νικος μουτσινας, ομαδα, ονομα, ορυχεια, πετρος κωστοπουλος, πηγαινε, πιο πολυ, πρωινο, ρουλα κορομηλα, σεζον, σε θελω, σουπερ μαρκετ, σουπερ, τοπια, τοτεμ, τρελα, τιτλος, φαληρο, φυσικα, φρυδια, φορα, χατζηβασιλειου, χριστινα, ψυχραιμια, botox, εκπομπες, ευγένεια, ιουνίου, κλαμα, κωστοπουλος, μελετη, μια φορα, μπικινι, ρυζια, τηλε, θαλασσες
Τυχαία Θέματα