Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου

Εδώ οι καλές ειδήσεις, οι πιπεράτες, οι σκληρές, οι ανέκδοτες, οι παρασκηνιακές, οι ξεκάθαρες. Εδώ θα µαθαίνετε τα πάντα όπως τα καταλαβαίνω εγώ και όχι όπως θέλουν να µας τα χώνουνε οι άλλοι σε µορφή παγωµένου υπόθετου. Συγγνώµη για το «παγωµένο», αλλά πλην εξαιρέσεων, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, δύο είναι τα θέµατα που απασχολούν τα ελληνικά κανάλια: Το σουτιέν που κάνει τα πάντα, Ahh some bra, και η Χρυσή Αυγή. Νοµίζω

ότι από την πλύση εγκεφάλου και άντρας µε διαγνωσµένο προστάτη να είσαι, θα πιστέψεις ότι το σουτιέν το συγκεκριµένο µπορεί να δώσει λύση και σε προβλήµατα όπως ο προστάτης, η χαµηλή σεξουαλική διάθεση ή η φαλάκρα.
Ιδέα δεν έχω πόσες εκατοµµύρια ώρες αέρα έχουν διατεθεί για το σουτιέν που µπορεί να µεγαλώσει, να τεντώσει, να µικρύνει, ν’ αµπαλάρει, να συρρικνώσει, να συµπιέσει, να τουρλώσει, να ανεβοκατεβάσει, να στριφογυρίσει τα γυναικεία στήθη σε σηµείο που να θέλει ακόµη και ο θείος µου να το αγοράσει. Μη γελάτε, γιατί… κάθε φορά που «κόβει» το κανάλι για διαφηµίσεις, ξεπροβάλλει η κυρία µε τα προβλήµατα χαλάρωσης στα «µεµέ», τα οποία αποκαθίστανται αυτοµάτως µε το που δένει τον στηθόδεσµο-πολυεργαλείο.
Νοµίζω ότι αν θέλει ο ανταγωνισµός να ανταποκριθεί, θα πρέπει να βρει σουτιέν που θα αντικαθιστά και τον ερωτικό σύντροφο.

Θα πάει... Τατιάνα

Παραµένω στο ίδιο θέµα δηλώνοντας ότι όοοοοοοολες οι υπόλοιπες ώρες, εκτός από τον χρόνο που καλύπτει η αστρολογία και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου µε τις δηλώσεις της, είναι αφιερωµένες στις ώρες και στις ηµέρες των στελεχών της Χρυσής Αυγής.


Το µόνο που δεν έχουµε µάθει είναι πόσα κιλά γεννήθηκε ο Μιχαλολιάκος και σε ποιο µαιευτήριο. Επίσης, περιµένω µε κοµµένη την ανάσα να δω πότε θα δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα -δεν είναι δυνατόν να µη δώσει- η κόρη, που είναι και γλυκιά και µάχιµη, η δε κυρία Μιχαλολιάκου, έκτακτη. Μπορεί να συνδυάζει πέρλα µε γόβα, αλλά όταν οι συνθήκες το απαιτούν, ένα κεφαλοκλείδωµα, µια κλωτσιά και µια φτυσιά τη ρίχνει.
Μεγάλη παράλειψη που τα κανάλια δεν έχουν φροντίσει να µας ενηµερώσουν για τον τρόπο που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν (ή ήταν συνοικέσιο) η κυρία Μιχαλολιάκου και ο κύριος Μιχαλολιάκος. ∆εν έχω δει πουθενά συγχωριανούς τους να µιλάνε και γενικότερα οι πληροφορίες είναι µισαδάκια. Μόνο 18 ώρες τη µέρα και τη νύχτα να µαθαίνουµε για τη Χρυσή Αυγή είναι λογοκρισία του πλουραλισµού στην ενηµέρωση.

Η ψυχοθεραπεία της Ζέτας



Επτά χρόνια ψυχοθεραπείας κάνει η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, µετά από µία πρώτη κρίση πανικού. Και εγώ τώρα έχω την εξής απορία, την οποία και σας µεταφέρω: Αν µετά την πρώτη κρίση πανικού θέλεις επτά χρόνια ψυχοθεραπείας και ακόµη είσαι στον πρόλογο, στις πέντε κρίσεις πανικού, για όσους τους κλήρωσε να τις κάνουν πεντάδα, θα προλάβουν σε αυτή τη ζωή να τσιπαριστούν µε τον Φρόυντ;
- Και τώρα µία διαφορετική είδηση: Το σεξουαλικό βοήθηµα που έστειλε τον πασίγνωστο τραγουδιστή στα επείγοντα! Ψαλίδι, πέτρα και φωτιά δεν πιάνουν τα καλά παιδιά… Το έλεγε ο παππούς του παππού µου στον παππού µου… Εσείς που βρεθήκατε µε το σεξουαλικό βοήθηµα δυο µέρες να νοσηλεύεστε δεν… από παροιµίες του λαού;

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας


-Μερικές φορές ζηλεύω εκείνους που ανήκουν στην κατηγορία «silver alert».

-Η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε στο «Ρeople» ότι είναι πολύ ευτυχισµένη που ξαναγυρίζει στον Αλφα, γιατί νιώθει κάτι «σαν το σπίτι της». Αρκούσε ένα κλείσιµο του µατιού του Αλφα για να ξεχαστούν µεµιάς πώς και µε ποιον τρόπο διώχτηκε από το κανάλι η Κατερίνα, να «φάει η µαρµάγκα» όοοολες τις δηλώσεις του άντρα της, τις δίκαιες δηλώσεις του, για το πώς έµαθε η Κατερίνα ότι είναι εκτός καναλιού λίγο πριν γεννήσει το παιδί.



-Αλλά, στην Κατερίνα (Καραβάτου πάντα) «κουµπώνει» φέτος και η Ζίνα Κουτσελίνη ως διευθύντρια ψυχαγωγικού, η οποία είχε δηλώσει ότι για τη µόνη γυναίκα που µετάνιωσε που έκανε παρουσιάστρια είναι η Καραβάτου, αλλά και θα έχει δίπλα της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Γλυτώσαµε τις... υπογραφές



Τον Ανθιµο Ανανιάδη (σας το γράφω µήπως και ανάµεσα σε Χρυσή Αυγή και σουτιέν σας παράπεσε η είδηση) «τον εκφράζει αυτό που ακολούθησε»... Ευτυχώς, γιατί αν δεν τον εξέφραζε, θα χάναµε τουλάχιστον µέρες µέχρι την 28η Οκτωβρίου για να βρούµε τρόπους αντιµετώπισης, σε σηµείο να µαζεύουµε υπογραφές για απαντήσεις στην ερώτηση «ποιο χόµπι προτείνετε ν’ ακολουθήσει ο Ανθιµος Ανανιάδης».

- Και τώρα θα σας λύσω µία απορία που είµαι σίγουρη ότι έχετε. Τι σχέση είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου µε τη Ναταλία Γερµανού; Εξαίσια, σύµφωνα µε επίσηµες δηλώσεις και των δύο. Η αλήθεια είναι ότι µετά την εκποµπή «µετριόντουσαν» πόσα πλάνα «έδινε» το κοντρόλ στη µία και πόσα στην άλλη…

Αφιερωµένο στη Μαρία

Κυρία Μαρία µου, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κρητικός έγραψε στο «my lady» µε τίτλο «Αρχή σοφίας ονοµάτων επίσκεψις», την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το εξής καταπληκτικό, που σας αφορά.
Κάθε φορά φροντίζω µέσα από τη σελίδα αυτή να ενισχύω την άποψή σας περί «νεκρής γλώσσας», έτσι δηλαδή όπως χαρακτηρίσατε τα αρχαία ελληνικά. Σας µεταφέρω απόσπασµα του κειµένου του για να δείτε πόσο µειωµένη εκτίµηση έχετε για τον εαυτό σας, κυρία Μαρία.
Ωπα! «Μαρία» είπα; Για να δούµε τι σηµαίνει τ’ονοµατάκι σου!

«Μαρία», λοιπόν... Ενα πανέµορφο αρχαιοελληνικό όνοµα! Και εξηγούµαι: Το όνοµα, λοιπόν, αυτό απαντάται και στην «Ιλιάδα» και στην «Οδύσσεια», καθώς και στον Παυσανία! «Μαίρα» ή «Μαρία», εκ του «µαρµαίρω», που σηµαίνει «λάµπω», «ακτινοβολώ». Από κει και το «µάρµαρο», από κει και η θάλασσα (mare) των Λατίνων. Η «λάµπουσα», η «ακτινοβολούσα», δηλαδή! Για το όνοµα του κυρίου Μαρωνίτη (∆ηµήτριος) -ο οποίος υποστηρίζει την ίδια άποψη- δεν χρειάζεται, θαρρώ, να εξηγήσουµε το προφανές! Πάµε σε κάτι άλλο, εξαιρετικά ενδιαφέρον, αναγνώστη µου πολύπαθε! Τηλέφωνο δεν υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα. Οταν όµως εφευρέθη, τι χρησιµοποίησες για να το ονοµάσεις; Χρησιµοποίησες το «τηλε» (µακριά) από τα αρχαία ελληνικά. Και το πήραν όλοι οι δυτικοί λαοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα