Οι Λονδρέζοι κάνουν αίσχη σε πάρτι στο Ζωολογικό κήπο!

Οι νύχτες τις Παρασκευές στο Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου είναι άγριες. Και για τον προσδιορισμό αυτό δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τα ζώα αλλά τους Βρετανούς οι από ότι φαίνεται δεν οργιάζουν μόνο στα θέρετρα του Νότου αλλά με κάθε ευκαιρία ακόμη και μέσα στον κήπο.

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού ο Ζωολογικός κήπος μένει ανοιχτός ως αργά. Είναι ένα «κολπάκι» που έχουν βρει οι υπεύθυνοι και εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια με σκοπό να προσελκύσουν νέους ανθρώπους και να βγάλουν τα έξοδα συντήρησης του πάρκου. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα

παρεκτρέπονται. Μεθυσμένοι επισκέπτες κακοποιούν τα ζώα και επιδίδονται στα γνωστά έκτροπα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail την περασμένη Παρασκευή μια μεθυσμένη γρονθοκόπησε ένα πουλί, ένας άλλος αποφάσισε ότι ο Ζωολογικός κήπος είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνει στριπτίζ και να χορέψει ολόγυμνος ανάμεσα στους πιγκουίνους, ενώ μια γυναίκα πότισε με.... μπύρα μια τίγρη. Μαρτυρίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι μια μεθυσμένη γυναίκα επιχείρησε να μπει στο κλουβί με το λιοντάρι! Θύματα των μεθυσμένων Βρετανών και οι πεταλούδες τις οποίες βρισκούν νεκρές κατά εκατοντάδες στο έδαφος.

Οπως είναι φυσικό τα έκτροπα έχουν επιπτώσεις και στα ζώα του κήπου τα οποία σύμφωνα με τους υπευθύνους έχον χάσει τον ύπνο τους.

Η διεύθυνση του Ζωολογικού κήπου επιβεβαιώνει κάποια από αυτά τα περιστατικά, ωστόσο, αρνείται να απαγορεύσει το αλκοόλ...

Keywords
Τυχαία Θέματα