Οι Ιάπωνες κοροϊδεύουν τους τζιχαντιστές στο twitter

Με διαγωνισμό photoshop απαντούν οι Ιάπωνες χρήστες του twitter στους τζιχαντιστές που κρατούν ομήρους δύο συμπατριώτες τους.

Στις φωτογραφίες οι τζιχαντιστές εμφανίζονται να «τραβάνε» φωτογραφίες - selfies, να προκαλούν το γέλιο του Κιμ Γιονγκ Ουν ή να πρωταγωνιστούν στα διάσημα ιαπωνικά μάνγκα, σε μία προσπάθεια των Ιαπώνων να χλευάσουν τους ακραίους ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Το hashtag # ISIS

Crappy Photoshop Grand Prix έχει αναφερθεί περισσότερες από 60.000 φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών και τα tweets έχουν πολλές αναφορές στην ιαπωνική κουλτούρα του gaming.

Υπενθυμίζεται ότι η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτου (Ι.Κ.) κυκλοφόρησε την Τρίτη ένα VIDEO που δείχνει δύο Ιάπωνες, έναν 47χρονο δημοσιογράφο και έναν 42χρονο σύμβουλο ιδιωτικής ασφάλειας, γονατισμένους και με χειροπέδες, ενώ ένας τζιχαντιστής απειλεί να τους σκοτώσει, αν δεν του καταβληθούν λύτρα 200 εκατ. δολαρίων μέσα σε 72 ώρες.

Φωτογραφία την οποία δημοσιεύει η Japan Today, απεικονίζει μουσουλμάνους να προσεύχονται για την απελευθέρωση των δύο ομήρων συμπατριωτών τους, κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής στο τέμενος του Τόκιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα