Οι γυναίκες που τρώνε μήλα έχουν εκρηκτικούς οργασμούς

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που τρώνε τουλάχιστον έλα μήλο την ημέρα, καταφέρνει να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής τους υγείας.

Όπως και το κόκκινο κρασί και η σοκολάτα, τα μήλα περιέχουν πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να συμβάλλουν στην τόνωση της ροής του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και ενδεχομένως, να αυξήσουν τη διέγερση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού Independent, μια ομάδα ερευνητών από το νοσοκομείο Santa Chiara στο Τρέντο της Ιταλίας, ανακάλυψαν ότι όσο περισσότερα μήλα τρώει μια γυναίκα, τόσο βελτιώνεται η σεξουαλική της λειτουργία (λίπανση του κόλπου) και κατά συνέπεια η ικανοποίηση που απολαμβάνει η ίδια.

Στην έρευνα συμμετείχαν 731 σεξουαλικά ενεργές και υγιείς γυναίκες, ηλικίας 18-43 ετών και οι ερευνητές τις χώρισαν σε δύο ομάδες. Σε εκείνες που έτρωγαν περισσότερα από 1 μήλο την ημέρα και σε εκείνες που έτρωγαν λιγότερο από ένα μήλο την ημέρα. Σύμφωνα με την έρευνα, όσες έτρωγαν τουλάχιστον ένα μήλο την ημέρα εμφάνιζαν καλύτερη ποιότητα σεξουαλικής ζωής.

Διαβάστε επίσης:

Σκάλισε τη μύτη της και έβγαλε μια... βδέλλα (ΦΩΤΟ)!

Ψυχασθενής μάνα έδωσε χλωρίνη στα παιδιά της

Όσα δεν γνωρίζατε για την Αμάλ Αλαμουντίν

Ξανά στο δικαστήριο ο Πιστόριους

Ο πιο μικρός χάκερ της Κίνας θυμίζει... καλό Σαμαρείτη!

Εθισμένος στη μεθαδόνη και υποχόνδριος ο Χίτλερ

Δύσκολες ώρες για τον Μοχάμεντ Άλι

Μαζί με την κοπέλα του στη Ρωσία ο Σνόουντεν

Το "πέσιμο" της Γκουίνεθ Πάλτροου στον Μπάρακ Ομπάμα

Keywords
Τυχαία Θέματα