"Όχι συμφωνία με το πιστόλι στον κρόταφο" λέει η πλευρά Λαφαζάνη

Η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει σε συνθηκολόγηση «με το πιστόλι στον κρόταφο» γράφει σήμερα η ιστοσελίδα iskra.gr που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η πλευρά Λαφαζάνη στέλνει σήμερα νέο μήνυμα προς την κυβέρνηση και προς τους δανειστές κάνοντας λόγο μάλιστα για «επιχείρηση μαστίγιο και καρότο μέχρι τελικής υποταγής».

Σε κείμενο με τον τίτλο «Θεσμοί: Επιχείρηση μαστίγιο και καρότο μέχρι τελικής υποταγής» η πτέρυγα Λαφαζάνη καταγράφει όλες τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις δηλώσεις Σόιμπλε,

Ντομπρόφσκις κτλ. ότι δεν βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία.

«Σε μια ευρωζώνη που παραπαίει μέσα στα αδιέξοδά της, τα εκβιαστικά τελεσίγραφα και η ακατάσχετη κινδυνολογία των εκπρόσωπων (εγχώριων και ξένων) των κυρίαρχων ευρωατλαντικών ελίτ δεν θα πρέπει να κάμψουν τις αντιστάσεις της κυβέρνησης και το φρόνημα του ελληνικού λαού» σημειώνεται στο κείμενο στο οποίο υποστηρίζεται ότι «το μαχαίρι που βάζουν στο λαιμό της χώρας κόβει και από τις δύο πλευρές».

Επαναλαμβάνεται, τέλος, ότι η χώρα «έχει εναλλακτικές βιώσιμες λύσεις για να εφαρμόσει τις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις της».

Keywords
Τυχαία Θέματα