Ο Τσίπρας πετάει το γάντι στους Καραμανλικούς

Για «πλεόνασμα θράσους» κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη στην Realnews κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «στημένη θεατρική έξοδο», στις αγορές. Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για στημένο παιχνίδι εκ μέρους της κυβέρνησης σημειώνει χαρακτηριστικά πως:

«Στις

22 Απριλίου η Eurostat θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα. Θα είναι μία πολιτική απόφαση, προεκλογικού χαρακτήρα. Στις αρχές Μαΐου προετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που κατέχει ελληνικά ομόλογα».

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ»

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζει εκ νέου ότι θα κυβερνήσει με στελέχη και εκτός πολιτικής σκηνής, και αποκαλύπτει πως «έχουμε προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις αρκετών τέτοιων προσωπικοτήτων και βρίσκουμε θερμή ανταπόκριση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και με το πολιτικό εύρος της».

Τέλος, σχολιάζοντας τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, σημειώνει πως «Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που λύνει και δένει σήμερα».

«Για την ώρα δεν βλέπω Ποτάμι. Βλέπω ένα ποτάμι προπαγάνδας» αναφέρει για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ για το ΠΑΣΟΚ λέει πως «το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα