Ο Θεοδωράκης "έδειξε" τον αντίπαλό του

Η πρώτη ομιλία Θεοδωράκη στην Κρήτη έβγαλε ειδήσεις. Ο ιδρυτής του Ποταμιού που προκαλεί έντονες συζητήσεις στο πολιτικό σκηνικό μπήκε γιά τα καλά στο κλίμα και έδωσε την πρώτη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε ως πιόνι του συστήματος. Χωρίς να κατονομάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε οτι "Ακόμη και αυτοί που είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν – έτσι λένε – δεν το έχουν

αποφασίσει ακόμα. Οι μισοί είναι με το ευρώ – οι άλλοι μισοί είναι με την δραχμή. Η απόλυτη παράνοια. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς προτιμούν τον Μαδούρο της Βενεζουέλας – για εταίρο και σύμμαχο.

Βέβαια αυτά δεν τολμάνε να τα πούνε στην Κρήτη. Το 80% των προϊόντων της Κρήτης πάει στην Ευρώπη. Τέλος λοιπόν με τους λαϊκιστές που καλλιεργούν συνεχώς ένα αντιευρωπαϊκό κλίμα χωρίς να λένε, όμως, με ποιους θα πάμε. Ο δρόμος περνάει από την Ευρώπη!

Στην ομιλία του κατηγόρησε και τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα χωρίς επίσης να τα κατονομάσει οτι δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι στον τόπο ενώ αναρωτήθηκε εάν ο Ελευθέριος Βενιζέλος 'οταν κλήθηκε να κυβερνήσει σε μία δύσκολη στιγμή ήταν αριστερός ή δεξιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα