Ο Πάρης Κασιδόκωστας χρηματοδοτεί ταινία του Τομ Κρουζ

Η νέα εταιρία του Hercules Film Fund, με έδρα το Λουξεμβούργο του Πάρη Κασιδόκωστα, γιού της Μαριάννας Λάτση, θα συν-χρηματοδοτήσει τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ, με τίτλο MENA.

Παράλληλα,

ο συνέταιρος και συνεργάτης του Πάρη Κασιδόκωστα, ο Τέρι Ντούγκας, σχεδιάζει την νέα εταιρία παραγωγών με το όνομα Rhea Films, που παραπέμπει στη μητέρα των αρχαίων θεών του Ολύμπου. Η Rhea Films θα αποτελέσει το όχημα εκτέλεσης των ταινιών που θα χρηματοδοτήσει το Hercules Film Fund.

Η ΤΑΙΝΙΑ

Τα γυρίσματα του MENA ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό στην Ατλάντα, και σκηνοθέτης είναι ο Νταγκ Λάιμαν. Η Rhea Films θα είναι η συμπαραγωγός του MENA μαζί με τις Imagine, Quadrant Pictures και Cross Creek Pictures, ενώ οι Κασιδόκωστας, Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φάντι είναι οι executive producers.

Η ιστορία της ταινίας έχει ως πρωταγωνιστή τον πιλότο Barry Seal της TWA, που μισθώνεται από τη CIA, ώστε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της υπηρεσίας σχετικά με την παρακολούθηση της έκρηξης της κομμουνιστικής απειλής στην Κεντρική Αμερική τη δεκαετία του '80. Ο πιλότος στο τέλος ανακαλύπτει ότι είναι ο υπεύθυνος μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία της CIA, αυτής που γέννησε το καρτέλ Medellin και πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο Ιράν-Contra, του μεγαλύτερου μετά τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έφτασε στον εκβιασμό του Ρίγκαν και της οικογένειας Μπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα