Ο Πάνος Καμμένος τίμησε το λοχία που βρήκε και παρέδωσε 3000 ευρώ

Τον ΕΠΟΠ Λοχία (Πεζικού) Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος προ ημερών είχε βρει και παρέδωσε στην Αστυνομία 3000 ευρώ μη δεχόμενος μάλιστα και τα νόμιμα εύρετρα, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, για να τον γνωρίσει και να τον συγχαρεί προσωπικώς για το Ήθος του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ΓΕΣ

Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης καθώς και ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Μενέλαος Μεϊμάρης, αφού στο σχηματισμό αυτό ανήκει η Μονάδα του τιμηθέντος Λοχία.

«Η πράξη σου αντανακλά στο Στρατό Ξηράς και κατ’ επέκταση στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Μας έκανες όλους υπερήφανους. Σε ευχαριστώ για ότι έκανες εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Π.Καμμένος, προτού επιδώσει στον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Παπαδόπουλο τον θυρεό του ΥΠΕΘΑ καθώς και ένα tamblet ως προσωπικό του δώρο. Παράλληλα του ανακοίνωσε ότι έχει δώσει εντολή υπηρεσιακώς για άμεση μετάθεσή του από τη φρουρά που υπηρετεί σήμερα σε φρουρά του τόπου καταγωγής του, την Ξάνθη, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Από την πλευράς του ο Λοχίας Παπαδόπουλος στη σύντομη αντιφώνησή του προς τον Υπουργό, εξέφρασε τη χαρά του και την υπερηφάνειά του που έκανε με την πράξη του υπερήφανους τις Ένοπλες Δυνάμεις και όλους όσοι ανήκουν σε αυτές.

Ο Επαγγελματίας Οπλίτης Λοχίας (ΠΖ) Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία το 2005 και όταν την τέλειωσε έκανε ανακατάταξη και παρέμεινε έκτοτε στο στράτευμα ως ΕΠΟΠ Πεζικού. Τώρα υπηρετεί σε μονάδα μηχανοκίνητου πεζικού της Λήμνου, απ’ όπου και θα μετατεθεί τιμητικώς σε μονάδα της Ξάνθης, τόπου καταγωγής του. Εκεί άλλωστε βρισκόταν ως αδειούχος, όταν συνέβη και το περιστατικό για το οποίο τιμήθηκε σήμερα από τον ΥΕΘΑ παρουσία δύο αρχηγών και τριών συνολικώς στρατηγών. Είναι παντρεμένος με ένα τρίχρονο αγοράκι.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από εμάς και από όλους τους Έλληνες!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα