Νέα συγκλονιστικά στοιχεία-Οι φοιτητές που τραμπούκιζαν τον Βαγγέλη, τον βιντεοσκοπούσαν!

ΕΛΛAΔΑ

Τους τραμπουκισμούς τους, εις βάρος του αυτόχειρα Βαγγέλη Γιακουμάκη, φέρονται να παραδέχονται οι συμφοιτητές του και μέλη της «παρέας των Κρητικών», σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

«Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας. Δίνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο για να γελάσουμε. Ο Βαγγέλης κάποιες φορές γελούσε», λέει ένας από την εν λόγω παρέα σε δηλώσεις του, στον Ελεύθερο Τύπο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν είναι ο

μόνος που έχει ομολογήσει τραμπουκισμούς εις βάρος του Β. Γιακουμάκη στην κατάθεσή του, στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια πηγή, η ομάδα των νεαρών που τραμπούκιζε και βασάνιζε τον αδικοχαμένο νέο, βιντεοσκοπούσε αυτήν της, τη δραστηριότητα, απειλώντας ότι θα την δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Το σοκαριστικό αυτό υλικό, στο οποίο απεικονίζονται οι Κρητικοί να κάνουν άγριο bullying στον άτυχο φοιτητή, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο «αρχηγός» των Κρητικών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο αρχηγός της παρέας των Κρητικών, δημιουργούσε συχνά προβλήματα, όχι μόνο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και στη σχολή, σε επαγγελματίες της περιοχής κλπ. Σύμφωνα με την καταγραφή του «Ελεύθερου Τύπου» που επικαλείται αρμόδιες πηγές, ο «αρχηγός» της ομάδας των Κρητικών, έχει προκαλέσει φθορές στη σχολή υπό την επήρεια μέθης, έχει φύγει χωρίς να πληρώσει από μπουζούκια στα Γιάννενα, με τον ιδιοκτήτη να ενοχλεί έπειτα τη σχολή για να πληρωθεί, ενώ έχει –και πάλι υπό την επήρεια μέθης- προκαλέσει φθορές και στην Εστία της σχολής, γεγονός για το οποίο φέρεται να έγινε και η γνωστή παρέμβαση βουλευτή, στον διευθυντή της σχολής.

ομάδα των ΚρητικώνΒαγγέλης Γιακουμάκηςβιντεοσκόπησηαπειλές
Keywords
Αναζητήσεις
ομολογια παεα κρητικων για βαγγελη γιακουμακη
Τυχαία Θέματα